Disperare înainte de alegeri. Ciolacu se delimitează de scandalul Nordis: Nu are nicio treabă afacerea cu PSD

Marcel Ciolacu (Captură video)
Ana Ion
11.10.2024

Premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi discutat cu Laura Vicol înainte ca aceasta să-şi dea demisia din PSD după ancheta Recorder vizând scandalul Nordis.

„Nu am avut nicio discuţie cu doamna Vicol şi mi se pare corect gestul făcut de către dânsa”, a declarat Ciolacu, răspunzând întrebărilor presei.

Ciolacu s-a delimitat şi de declaraţiile Laurei Vicol care a susţinut că ancheta Recorder privind Nordis ar fi făcută şi pentru a decredibiliza imaginea PSD.

„O puteţi întreba pe dna Vicol. Nu am treabă, nu va supăraţi... Eu înţeleg ce încercaţi. Eu vă spun un singur lucru: nu are nicio treabă afacerea Nordis cu Partidul Social Democrat. În acest moment e o treabă... Nu ştiu dacă este ceva în Justiţie, am văzut şi eu reportajul de la Recorder, nu mi-a plăcut ce am văzut acolo şi, de aceea, împreună cu domnul Simonis am modificat legislaţia, ca să nu se mai întâmple acest lucru. Scurt şi la obiect”, a răspuns nervos liderul PSD.

Reamintim că Laura Vicol a demisionat din PSD acuzând un „linşaj mediatic” şi o „campanie de denigrare” împotriva sa, dar şi pentru destabilizarea PSD, potrivit unui document obţinut de Hotnews.

„Atacurile grave la adresa mea şi a familiei mele orchestrate sub formă de linşaj mediatic şi campania de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci şi destabilizarea credibilităţii partidului din rândul căruia am făcut parte”, scria Vicol.

„Pentru a elimina orice falsă suspiciune aruncată în spaţiul public în goana unora care aşa înţeleg să-şi promoveze non-valoarea, vă rog să luaţi act de demisia mea”, le-a transmis deputata colegilor din PSD Dolj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor