Cine ajunge în turul 2? "Ciolacu ne-a anunţat că vor apărea nişte scheleţi din dulapurile nenumărate ale lui Geoană"

Mircea Geoană
Ana Ion
02.10.2024

Prezidenţiabilul PSD Marcel Ciolacu va ajunge cel mai probabil în turul doi. Dar nu există nicio garanţie că va intra în turul doi pe prima poziţie. Afirmaţia a fost făcută, în cadrul unei emisiuni la TVR, de analistul politic Cristian Pîrvulescu.

Jurnalist: Turul 2, de care vorbim acum toată lumea, va fi un tur... va fi strâns, al doilea participant va trece la mustaţă în turul 2? Primul va fi Marcel Ciolacu. Nu cred că nu va ajunge în turul 2.

Cristian Pîrvulescu: Nu ştiu dacă va fi primul. Va fi în turul 2, dar nu ştiu dacă va fi de pe prima poziţie. E adevărat, în 2009, Mircea Geoană a fost de pe prima poziţie, cu toate că Traian Băsescu atunci a organizat un referendum care să-l treacă pe prima poziţie.

Jurnalist: Deci spuneţi că domnul Geoană ar putea fi primul pe prima poziţie.

Cristian Pîrvulescu: Există această posibilitate. Şi încă o dată sunt la mustaţă şi în funcţie de ipoteza pe care... pentru că noi în momentul de faţă, când ne uităm peste sondajele de opinie, avem o situaţie şi noi trebuie să punem ordine în situaţia respectivă şi venim cu nişte ipoteze. Ipotezele legate de prezenţa la vot.

Avem două tipuri de prezenţă. Cei care declară că vor fi prezenţi la vot şi cei care sunt motivaţi să fie prezenţi la vot, care sunt diferiţi de unii. Într-una din ipoteze Ciolacu e pe primul loc în momentul de faţă în cealaltă Geoană este pe primul loc. Deci sunt umăr la umăr. Nu ştiu dacă în turul 2 vor fi umăr la umăr.

Ştiţi, domnul Ciolacu ne-a anunţat că vor apărea nişte scandaluri şi celebrii - citez din domnul Ciolacu - "scheleţi" din dulapurile nenumărate ale domnului Geoană vor apărea. Până atunci, până când vom avea această dramaturgie pusă în scenă, domnul Geoană stă bine.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor