Simion şi-a depus oficial candidatura pentru fotoliul de la Cotroceni

George Simion (Captură video)
Andrei Popescu
01.10.2024

Liderul AUR, George Simion, şi-a depus oficial, luni, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul lui noiembrie. El a fost întâmpinat la sediul BEC de câţiva zeci de simpatizanţi şi membri AUR.

“Depunem astăzi, împreună, dosarul pentru alegerile parlamentare şi pentru alegerile prezidenţiale pentru că anul acesta este un an decisiv pentru români, pentru oamenii care trebuie ajutaţi şi care au nevoie de sprijin din partea guvernului lor şi nu au parte de acest sprijin.

Nu se fac în România baraje, diguri, infrastructura critică. Nu avem protecţie socială. Cei care au nevoie de susţinerea statului ca să treacă peste momente grele nu o primesc, aşa că îmi voi depune astăzi candidatura pentru ca România să rămână o ţară a păcii şi pentru ca toţi românii să beneficieze de bogăţiile ţării”, a afirmat Simion într-un material video postat pe pagina sa de Facebook.

“Vă mulţumesc din suflet tuturor că de şapte zile sunteţi alături de sinistraţi şi daţi un exemplu de solidaritate românească. Doar aşa putem ridica România din noroi, doar aşa putem reconstrui o ţară normală pentru copiii noştri. Doar aşa ne putem aduce înapoi, de peste hotare, românii goniţi de guvernări succesive trădătoare”, a continuat liderul AUR.

O parte dintre cei prezenţi la sediul BEC au fost locuitori din Pechea, o localitate din judeţul Galaţi care a fost puternic afectată de inundaţii.

În ultimele zile, Simion s-a deplasat alături de echipa sa în acest judeţ, în zona localităţii Pechea.

“Apreciez din suflet că v-aţi mobilizat ca să veniţi aici, dar imediat după depunere vă duceţi înapoi la Pechea”, le-a spus Simion susţinătorilor săi de la sediul BEC.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor