Profesoară, rănită de o bucată de tencuială căzută într-o şcoală recent renovată

Ambulanţă în Moscova (wikimedia.org)
Ana Ion
04.10.2024

O profesoară din judeţul Arad a fost rănită, vineri, după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe tavan în interiorul şcolii la care aceasta lucrează. Incidentul a avut loc în condiţiile în care clădirea fusese renovată recent.

Victimă a primit îngrijiri medicale. Pentru verificări suplimentare, au fost solicitaţi reprezentanţii Inspectoratului pentru Stat în Construcţii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, o bucată de tencuială a căzut peste profesoară, pe un hol al şcolii.

"La locul evenimentului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. De asemenea, a fost alocată o ambulanţa din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. Totodată, au fost anunţaţi reprezentanţii din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii", a transmis ISU.

Pompierii au împrejmuit locul pentru ca niciun elev sau cadru didactic să nu mai treacă pe acolo până nu se verifică dacă mai există pericol.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor