Lasconi spune că l-ar alege premier pe Ludovic Orban dacă ajunge la Cotroceni. Ce calităţi admiră la Clotilde Armand?

Elena Lasconi (Captură video)
Ana Ion
11.10.2024

Invitată în emisiunea ”La Măruţă”, candidata USR la alegerile prezidenţiale Elena Lasconi a declarat vineri că opţiunea ei de premier după ce ajunge (?!) la Cotroceni este Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei. Lasconi a fost întrebată şi ce calităţi admiră la colega de partid Clotilde Armand.

Întrebată pe cine ar alege premier dintre contracandidaţii săi la alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie, Elena Lasconi l-a ales pe liderul Forţa Dreptei, cu care USR a avut o alianţă electorală la alegerile din 9 iunie. Ea a mai declarat că între Clotilde Armand şi Cătălin Drulă, ar merge pe o insulă pustie cu Drulă, iar Mircea Geoană este cel mai nepotrivit să îi ia locul la Primăria din Câmpulung, dacă ar ajunge preşedinte, relatează Ziare.com.

Lidera USR a pus Titluri de ştiri pentru contracandidaţii săi: ”Cel mai bun vâslaş”, pentru Marcel Ciolacu, ”Fostul şi actualul” – pentru Mircea Geoană, ”Ascultă de ordine sau Jos, culcat!” la Nicolae Ciucă, ”Cea mai bună galerie” pentru George Simion şi ”Veşnicul Trubadur” pentru Ludovic Orban.

Chestionată ce cadouri le-ar aduce contracandidaţilor, Lasconi a spus că lui Mircea Geoană îi place aroganţa şi i-ar aduce un homar, lui Marcel Ciolacu, minciunele, lui George Simion, salată a la russe, lui Nicolae Ciucă, fasole cu ciolan şi lui Ludovic Orban o sticlă cu vin şi o mandolină.

Întrebată ce calităţi are Clotilde Armand şi nu are ea, Lasconi a spus că aceasta vorbeşte franceza mai bine decât ea, e mai slabă şi mai înaltă şi i se potrivesc tot felul de rochii, pantaloni şi poate e mai bătăioasă decât ea, adică e determinată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor