Expert: Liberalii urlă acum că pesediştii vor fura la alegeri. Dar acum 3-4 luni, la locale şi europarlamentare, erau mai OK?

Septimius Pârvu (Expert Forum) (Florin Chirila / Epoch Times România)
Andrei Pricopie
10.10.2024

Septimius Pârvu, coordonator de programe electorale la organizaţia Expert Forum şi specialist în buna guvernare, a remarcat frânturile de logică din discursul public al PNL, care, mai nou, se "luptă" cu "partidul-stat PSD" de dimineaţă până seară şi chiar a anunţat ruperea coaliţiei, la pachet cu... rămânerea la guvernare.

"Acest punctaj al PNL este complet ilogic. În afara faptului că nu are logică faptul că PNL se rupe de PSD, dar rămâne la guvernare, liberalii urlă acum că se vor fura alegerile şi că PSD face tot felul de lucruri scârbavnice. Dar acum 3-4 luni, la locale şi europarlamentare erau mai OK? S-a schimbat radical PSD de atunci - dacă se poate aşa ceva, vreau şi eu reţeta. La locale şi euro, când erau în alianţă, au făcut la fel? Poate e vreun fel de autodenunţ şi nu ne prindem noi", a declarat Septimius Pârvu.

Expertul a precizat, ironic, că nu ştie câţi bani a dat PNL pe consultanţa acesta, dar poate ar trebui să îşi ceară banii înapoi.

"De altfel, e foarte penibil să pari acum marele dizident care se rupe de PSD - nu e de fapt nicio ceartă reală - şi să urli că vor fura alegerile, fără niciun fel de dovezi. Până acum, PNL a fost complice la multe dintre deciziile PSD, inclusiv pentru stabilirea calendarului electoral şi modificarea regulilor electorale în timpul procesului, pentru a-i favoriza. Să nu uităm nici de legea pentru Iohannis, pentru a putea candida la parlamentare. Cam străvezie campanie", a opinat Septimius Pârvu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor