Deputat: Un lider PSD mi-a spus că meciul prezidenţialelor este închis pentru că ei îi vor da între 10 şi 20 de voturi pe secţie lui George Simion

Alexandru Kocsis (Facebook)
Loredana Diacu
23.10.2024

Întrebat cum vede declaraţiile făcute de Gigi Becali, care a susţinut că fosta eminenţă cenuşie a PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a spus că social-democraţii vor să-l bage pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidenţiale, deputatul Alexandru Kocsis (Forţa Dreptei) a declarat că, după informaţiile lui, PSD într-adevăr se zbate ca Simion să intre în turul 2.

Nu însă neaparat cu ajutorul lui Becali, ci dându-i voturi liderului AUR, a declara Kocsis pentru Epoch Times.

"Îmi este greu să comentez declaraţiile lui Becali pentru că nu îmi dau seama dacă ceea ce face acum este doar prostie sau nu este chiar un plan de compromitere a lui Simion. De ce spun asta? Pentru că ceea ce declară Becali îi dinamitează campania lui Simion şi nu înţeleg de ce ar face asta. Pare prostie, dar nu pot băga mâna în foc.

Ce pot eu să spun clar, este ceea ce mi-a spus un lider PSD în pauza unei emisiuni la care eram amândoi invitaţi. Mi-a spus că meciul prezidenţialelor este închis pentru că ei îi vor da între 10 şi 20 de voturi pe secţie lui George Simion, ca să îl bage în turul 2. Pentru că ei nu îşi fac probleme pentru turul 1 unde estimează că vor avea minim un milion de voturi în plus faţă de candidatul de pe locul 2.

Discuţia la care fac referire este de acum 2 luni, iar de atunci eu am mai tot spus în diverse apariţii publice că aceasta este strategia PSD, minim 200.000 de voturi pentru a-l băga pe Simion în turul 2, ca să repete scenariul Iliescu-Vadim", a declarat Kocsis.

Reamintim că latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, în prezent candidat la parlamentare pe listele AUR, a declarat la Realitatea TV că Viorel Hrebenciuc, personaj considerat cândva eminenţa cenuşie a PSD, i-a spus că social-democraţii vor să-l bage pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Intrarea în turul 2 cu George Simon l-ar avantaja pe Marcel Ciolacu, el mizând pe faptul că inclusiv electoratul anti-PSD ar vota cu el, într-o reeditare a scenariului Iliescu - Vadim.

Mai multe informaţii despre declaraţiile lui Becali puteţi citi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor