Şoşoacă spune că îi va da în judecată pe judecătorii CCR: "Aţi făcut din mine EROU NAŢIONAL MARTIR"

Diana Sosoaca (Aktual24.ro)
Loredana Diacu
08.10.2024

Lidera SOS, Diana Şoşoacă, anunţă, după publicarea motivării respingerii candidaturii ei la Cotroceni, că îi va da în judecată pe judecătorii CCR. Ea cataloghează motivarea deciziei CCR drept "penibilă, nazistă, stalinistă" şi îi acuză pe judecători că au încălcat Constituţia.

"CCR=MOSSAD=SRI=USA=ISRAEL=PSD=PNL=AUR=USR=UDMR", susţine ea într-o lungă postare pe Facebook.

Redăm postarea Dianei Şoşoacă:

"Prin această motivare penibilă, nazistă, stalinistă, aţi făcut din mine EROU NAŢIONAL MARTIR!

Să înţeleg că veţi aresta şi arunca în puşcărie toţi românii care o iubesc şi susţin pe Diana Iovanovici-Şoşoacă?

JUDECATORII CCR CARE AU MOTIVAT PENIBIL DECIZIA DE INTERDICŢIE A CANDIDATURII MELE SUNT INCULŢI JURIDIC! DEMISIA, INCULŢILOR! AŢI INCALCAT ART.72 CONSTITUŢIE, AŢI INCĂLCAT PRINCIPIUL SEPARĂRII PUTERILOR IN STAT, AŢI INVOCAT DELICTUL DE OPINIE CA PE VREMEA LUI STALIN SI HITLER! AŢI EMIS OPINII SUBIECTIVE CU PRIVIRE LA COMPORTAMENTUL UNEI PERSOANE CAREIA NU I-AŢI PERMIS SĂ SE APERE! AŢI ADUS CALOMNIA LA RANG DE LEGE ŞI V-AŢI ANTEPRONUNŢAT CU PRIVIRE LA UN EVENTUAL COMPORTAMENT AL SUBSEMNATEI ÎN CALITATE DE PREŞEDINTE ŞI V-AŢI ANTEPRONUNŢAT CU PRIVIRE LA EVENTUALE DOSARE PENALE ŞI ADMINISTRATIVE CARE NU AU FOST JUDECATE, DAR NICI NU EXISTĂ DOVEZI CĂ EXISTĂ. AŢI SUPRIMAT DREPTUL LA OPINIE! HOTĂRÂREA NU ARE CONSISTENŢĂ SI SUBSTANŢĂ CONSTITUŢIONALA!

V-AŢI DAT DOCTORATUL ÎN PROSTIE ŞI SCLAVIE FAŢĂ DE NATO, UE ŞI ISRAEL! UNDE ESTE HOTARAREA JUDECATOREASCĂ DE ANTISEMITISM, DE DISTRUGERE A STATULUI DE DREPT? VOI SUNTEŢI CEI CARE AŢI UCIS CONSTITUŢIA ŞI SUNTEŢI TRĂDĂTORII NAŢIEI ROMÂNE, VÂNDUŢILOR! AŢI ÎNCĂLCAT DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL ŞI APĂRARE!

Pe motivarea voastră Păcuraru nu putea să candideze pt că prezenta o emisiune Liberă de nevaccinaţi! Ciolacu discriminează femeile şi moldovenii, simţindu-se jignit dacă este făcut moldovean şi mă ataca cu apelativul Mincinoasă ordinară, Simion este un agresor sexual: Te agresez sexual, scroafo!, Lasconi i-a făcut trădători pe românii din diaspora, Ciucă a minţit cu privire la activitatea sa militară, toţi au plagiat doctorate şi au încălcat jurământul de demnitar, Kelemen Hunor pt că doreşte dezintegrarea teritoriului României şi preluarea Ardealului de către Ungaria! Geoană a fost la Ambasada Rusiei şi a fost decorat! Este angajat de o putere străina! Deci cum va fi el mediator?Trădătorilor!

Amenda de circulaţie este contestată în instanţă! Conform legii. Deci orice persoană are o amendă de depăşire a vitezei, nu poate candida! Controlaţi-i pe toţi! Este dreptul meu să mă apăr de un abuz, abuzatorilor! Bolşevicilor!

AŢI omis că eram Senator al României şi eram apărată de art. 72 Constituţie. Imunitatea pt declaraţii şi opinii politice!

Încă ceva, sunteţi terminaţi la nivel internaţional: pt ceea ce m-aţi acuzat aici, am fost deja judecată de Curtea de Apel Bucureşti şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, anulându-se sancţiunea din Senatul României când mi s-au suspendat drepturi de demnitar exact pe aceleaşi acuzaţii. NU MA PUTEŢI JUDECA DE DOUA ORI PT ACELEAŞI FAPTE! Nu mai vorbim că nu aveţi atribuţiile instanţelor de judecată şi v-aţi depăşit atribuţiile! VOI FACE PUBLICA HOTARAREA ÎCCJ SI CAB. VĂ VOI DA ÎN JUDECATĂ ŞI VOI CERE DESPAGUBIRI ŞI CONDAMNAREA VOASTRĂ PRECUM ŞI A STATULUI ROMÂN, A SRI ŞI A PARTIDELOR CARE AU FOST ÎN SPATE: PSD, PNL, UST, AUR, UDMR, PMP, PROROMÎNIA! AŢI ÎNCĂLCAT PRINCIPIILE STATULUI DE DREPT ŞI AŢI INTERZIS CA PE VREMEA LUI HITLER, STALIN ŞI LENIN DREPTUL UNUI OM DE A CANDIDA PT CĂ VĂ ESTE FRICĂ DE MINE, FRICĂ CĂ VOI ADUCE INDEPENDENŢA ŞI SUVERANITATEA ROMÂNIEI ! PENTRU PORCĂRIA SCRISĂ VĂ VOI URMĂRI ÎN TOATE INSTANŢELE INTERNE ŞI INTERNAŢIONALE! SUNTEŢI STALINIŞTI ŞI NAZIŞTI!

CĂND AM SPUS CĂ ,CONTRACANDIDATUL MEU ESTE FORMAT DIN SERVICIILE SECRETE ROMÂNE SI STRĂINE, AŢI RÂS- ACUM SE VEDE CĂ AM AVUT DREPTATE!

NU EXISTĂ MOTIVARE LA ACEASTA HOTĂRÂRE, PENTRU CĂ CCR NU ARE CUM SĂ JUDECE AŞA CEVA!

MULŢUMESC PROCURORULUI DE CAZ ŞI JUDECĂTORULUI IULIA SCÂNTEI ( CULMEA, CEA CARE M-A SANCŢIONAT ÎN SENAT ŞI A PIERDUT ÎN FAŢA MEA) PENTRU CORECTITUDINE - CCR=MOSSAD=SRI=USA=ISRAEL=PSD=PNL=AUR=USR=UDMR.....

DEFINIŢIA DEMOCRAŢIEI - AM SĂ LUPT PÂNĂ LA ULTIMA MEA PICĂTURĂ DE SÂNGE, PENTRU CA TU SĂ AI DREPTUL SĂ NU FII DE ACORD CU MINE! (CHURCHILL W.)", scrie, pe Facebook, Şoşoacă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor