SOS România a decis cu unanimitate de voturi ca Diana Şoşoacă să candideze la Cotroceni

Diana Şoşoacă (Mihaela Miroiu / Facebook)
Ana Ion
25.06.2024

Comitetul Naţional al S.O.S. România a decis, luni, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele formaţiunii, Diana Iovanovici-Şoşoacă, să fie candidatul formaţiunii la preşedinţia României.

De asemenea, respectivul for a decis aderarea partidului la Grupul "Suveraniştii" din Parlamentul European.

"Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit, luni, la Poiana Braşov, a decis cu unanimitate de voturi să sprijine candidatura preşedintelui partidului, Diana Iovanovici-Şoşoacă, la alegerile prezidenţiale din acest an, conform unui comunicat transmis de biroul de presă al formaţiunii.

Totodată, forul de conducere al Partidului S.O.S. România a decis, în unanimitate, aderarea formaţiunii la Grupul 'Suveraniştii' din Parlamentul European prin cei doi europarlamentari ai partidului.

În cadrul reuniunii s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale şi europarlamentare şi s-au luat decizii privind strategia pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an, se mai arată în comunicatul de presă.

Decizia nu este o surpriză, Diana Şoşoacă, politiciana care s-a afişat frecvent la ambasada Rusiei şi care promovează narative pe placul Kremlinului anunţând ea însăşi că va candida la Cotroceni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor