(P) Ce sunt creditele nebancare şi în ce condiţii sunt aprobate?

Credite nebancare.
Credite nebancare. (okcredit)

Banii sunt principala resursă care ne ghidează stilul şi ritmul de viaţă şi tocmai de aceea este bine să conturezi o relaţie cât se poate de bună cu ei. Chiar şi în momentele în care nevoile urgente par să depăşească posibilităţile, simpla existenţă a unei surse de ajutor financiar de încredere face mult mai uşoară trecerea peste orice impas de acest tip.

Aşadar, colaborarea cu OKcredit se dovedeşte a fi o metodă ideală prin care să construieşti un buget stabil şi eficient care să îţi susţină nevoile curente, cât şi pe cele neprevăzute, fără să fii nevoit să faci vreun compromis. Vezi aici detalii despre creditele nebancare de la OKcredit şi despre cât de uşor poţi obţine şi tu unul atunci când ai nevoie!

Cum putem defini un credit nebancar?

Împrumuturile oferite de instituţii financiare nebancare poartă denumirea de credite nebancare. Acestea sunt soluţii eficiente prin care se obţine o sursă suplimentară de bani pentru nevoi urgente care nu suportă amânare şi care nu pot fi acoperite de soluţii financiare bancare. Suma maximă a unui credit nebancar atinge 3.000 de lei, însă poţi alege orice valoare îţi doreşti, pornind de la minimum 200 de lei.

Cine poate solicita acest tip de credit?

Împrumuturile nebancare se adresează tuturor celor care au nevoie urgentă de bani, condiţiile de acordare fiind minime. Pe scurt, dacă ai peste 20 de ani şi deţii o sursă stabilă de venit, poţi opta cu încredere pentru acest tip de ajutor, şansele ca cererea să îţi fie aprobată fiind foarte mari. Suplimentar, va fi nevoie să pui la dispoziţia echipei cu care colaborezi un cont şi un card personal, plus o adresă de e-mail şi un număr de telefon pentru a susţine comunicarea pe toată perioada contractuală.

Există şi posibilitatea unei linii de creditare nebancară?

Creditele oferite de OKcredit sunt linii de creditare de tip revolving, ceea ce înseamnă că permite efectuarea de trageri lunare succesive pe o perioadă de până la cinci ani, în timp ce fiecare sumă rambursată devine din nou disponibilă spre retragere în cont. Cu alte cuvinte, în toată această perioadă îţi vei contura o sursă financiară personală pe care să o utilizezi după bunul plac fără limite sau nevoia de justificare a cheltuielilor. În plus, spre deosebire de orice altă creditare în rate, ai parte de flexibilitate deplină în ceea ce priveşte rambursarea ratelor. Cu alte cuvinte, plăteşti strict pentru suma împrumutată şi dobânda aferentă acesteia, oricând şi oricum poţi, fără presiunea ratelor fixe care te-ar putea pune în dificultate de multe ori. Totul este conturat pentru a-ţi oferi un ajutor real şi sigur, fără clauze greu de respectat.

Credite nebancare.
Credite nebancare. (okcredit)

Cum se obţine un credit nebancar?

Procedura de accesare şi acordare este foarte simplă şi exclude birocraţia care caracterizează serviciile bancare clasice. Fără a te deplasa la instituţie şi fără teancuri de documente, totul se desfăşoară online, în doar câteva minute. Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul, selectezi pagina creditului dorit şi să alegi suma de împrumutat. Ulterior, te aşteaptă un formular pe care îl completezi cu datele solicitate şi îl trimiţi spre analiză. În scurt timp vei primi un răspuns despre decizia de finanţare, iar dacă aceasta este pozitivă, banii vor fi viraţi în contul indicat în decursul aceleiaşi zile. Este mai uşor ca oricând să obţii sumele necesare atunci când ai alături colaboratori de încredere pe care te poţi baza de fiecare dată când te confrunţi cu o situaţie neprevăzută.

Fă rost de bani rapid şi sigur oricând, oriunde, online! Intră pe Okcredit.ro şi vezi oferta!