Lider PNL: „Nepotul lui Marcel Ciolacu, noul Mătuşa Tamara”

Marcel Ciolacu şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţial (Captura video)
Loredana Diacu
19.10.2024

Preşedinţii PSD au o „boală” comună, „se îmbogăţesc prin interpuşi”, susţine, într-o postare pe Facebook liderul PNL Tănase Stamule.

„Nepotul lui Marcel Ciolacu e noul Mătuşa Tamara”, susţine Stamule, după ce o investigaţie Hotnews a arătat că nepotul lui Marcel Ciolacu vinde către firma unui mogul din Cehia două proiecte de parcuri fotovoltaice pentru care a cerut finanţări din PNRR.

Boala preşedinţilor PSD: sunt atât de ocupaţi cu conducerea partidului încât se îmbogăţesc prin interpuşi.

Aflăm din investigaţiile presei, că tentaculele conducerii PSD se întind în afaceri imobiliare şi energie inclusiv prin Nepotul Mihai, noul Mătuşa Tamara.

Mihai Ciolacu, nepotul lui Marcel Ciolacu, are afaceri imobiliare cu soţia lui Sorin Grindeanu şi un dezvoltator imobiliar pus de PSD pe listele pentru parlamentare, dar şi în energie prin două firme pe care e pe punctul de a le vinde unui ceh cu afaceri în Rusia şi cu drag de China.

De reţinut că înainte de a intra în afacerea imobiliară, Nepotul Mihai a primit 100.000 de euro împrumut de la Unchiul Marcel.

Firmele din energie, deşi cu cifră de afaceri zero în 2022 şi 2023, au primit avizele de racordare la reţeaua Transelectrica în martie 2023, când director al Transelectrica era Gabriel Andronache, fost consilier şi apropiat al lui Mihai Tudose.

Mai mult, în septembrie 2023, firmele în care e băgat Mihai Ciolacu au cerut ajutoare prin PNRR în valoare de 110 milioane de lei.

Obrazul de preşedinte PSD se ţine cu mătuşi şi nepoţi bine înfipţi în afaceri dubioase", scrie, pe Facebook, Stamule.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor