Jurnalist: Şoşoacă venise extrem de încântată de Ceauşescu la Universitate să-i comemoreze pe eroii căzuţi la Revoluţie

Diana Şoşoacă
Andrei Pricopie
25.09.2024

Prezidenţiabila SOS România, Diana Şoşoacă, îl lăuda pe dictatorul Nicoale Ceauşescu chiar în timp ce venise în Piaţa Universităţii să îi comemoreze pe eroii de la Revoluţia. Informaţia a fost furnizată de jurnalistul Radu Buzăianu, într-o discuţie cu colegul său de platou, Răzvan Zamfir, în emisiunea lor "Bună, România".

Radu Buzăianu: O doamnă extrem de vehiculată în funcţia de preşedinte al României, dorită de un procent de luat în considerare dintre români pentru funcţia de preşedinte al României.

Răzvan Zamfir: Tu acum porneşti de la sondaje?

Radu Buzăianu: Uitându-mă totuşi în zona de social media, văzând succesul ăsta pe care l-a avut la Parlamentul European, e plauzibil că ar putea să dobândească 7-8%!

Răzvan Zamfir: Dar 7-8% nu înseamnă că o doreşte aşa multă lume. O doreşte ceva lume, asta e. O doresc cam 7-8 persoane dintr-o sută. Păi şi ce, ţi se pare mult? E mult pentru că tu crezi că procentul de imbecilitate e mai mic?

Radu Buzăianu: Având-o în vedere pe ea ca personaj... că a produs nişte evenimente interesante. Unul dintre evenimentele interesante ar fi faptul că a zis ca şi-ar dori politica pe care a dus-o Ceauşescu. Eu am văzut-o extrem de încântată de Ceauşescu, atenţie, în momentul când îi comemora la Universitate pe cei căzuţi la Revoluţie. Şi, în timp ce zicea că au luptat pentru cutare, a spus: "Dar, să ştiţi că Ceauşescu foarte mult bine a făcut românilor."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor