Despre maleficitatea fundamentala a doctrinei comuniste
Odata cu publicarea Celor Noua Comentarii despre Partidul Comunist (www.epochtimes-romania.com/comentarii/index.htm), tot mai multa lume incepe sa vada in mod clar natura malefica a Partidului Comunist Chinez (PCC). Dar inca mai sunt oameni, care gandesc in felul urmator: “desi PCC este corupt, doctrinele sale fundamentale sunt totusi marete si sublime.” Ei cred in ideile si conceptele sale, conform carora pentru a obtine o productivitate inalta, fiecare ar trebui sa contribuie in societate conform abilitatilor sale, iar distributia bunurilor si a resurselor ar trebui sa se bazeze pe necesitatile fiecaruia. Credinta lor este, ca singurul lucru gresit este faptul ca oficialitatile corupte au deviat de la ideologia comunista si de la cauza comunismului.
Atunci cand regimurile comuniste din fosta Uniune Sovietica si din tarile Est-europene aliate se prabuseau, PCC folosea aceesi scuza pentru a-i insela pe chinezi. Conform spuselor acestora, comunismul ar reprezenta ideologia fundamentala si ultima pentru intreaga societate umana, iar ceea ce se intampla in fosta Uniune Sovietica si in tarile Est-europene aliate, s-ar datora oficialitatilor corupte si nu comunismului in sine. Multi tineri entuziasti, care doreau sa se dedice slujirii tarii au fost condusi pe un drum gresit si indusi in eroare de astfel de doctrine malefice, devenind membri ai PCC. Acesti oameni credeau ca ideea construirii unui paradis comunist pe Pamant era una nobila si mareata. Poate ca acesti oameni si-au pus doar rareori problema, daca ideologia comunista este una buna, sau daca nu este de fapt o doctrina malefica, care contravine principiilor Cerului.
Raspunsul corect este cel din urma. Doctrina comunista a “productivitatii ridicate, de la fiecare conform abilitatilor sale, si fiecaruia conform necesitatilor” este una foarte inselatoare. Aici sunt 2 puncte cheie. Proprietatea comuna asupra mijloacelor de productie si distribuirea produselor conform necesitatilor. Primul este fundamentul, pe cand al doilea este scopul.
Diferenta esentiala dintre proprietatea comuna asupra mijloacelor de productie din tarile comuniste si proprietatea guvernelor din alte tari doar asupra unei mici portiuni a mijloacelor de productie, consta in faptul ca oranduirea comunista cere abolirea tuturor formelor de proprietate privata. Comunismul stipuleaza ideea asa numitei proprietati publice asupra tuturor mijloacelor de productie. Intentia diabolica din spatele acestor idei, este ca partidul sa puna stapanire pe tot si sa controleze totul. In realitate este vorba despre un sistem de proprietate al partidului si nu de un sistem de proprietate publica. Conceptul de proprietate publica este de fapt o unealta folosita de partid pentru a insela si controla oamenii si pentru a da partidului controlul asupra intregii productii.
Originea ideei si conceptului “fiecaruia dupa necesitati” rezida in si se dezvolta din partea negativa a naturii umane, care este egoista si careia ii este frica de munca grea. Conceptul “fiecaruia dupa necesitati” inseamna esentialmente ca indiferent de cata munca si efort depune cineva, acesta poate obtine tot ceea ce isi doreste si oricat de mult doreste. Adevaratii aparatori ai acestui concept sunt aceia care nu intentioneaza sa munceasca prea mult. Acestea sunt partile fundamental malefice ale acestei doctrine comuniste.
In cartea sa Zhuan Falun, domnul Li Hongzhi, fondatorul scolii Falun Dafa, afirma urmatoarele: « In acest univers exista un principiu, numit "Nu se pierde, nu se castiga". Pentru a castiga, trebuie sa pierzi. Printre oamenii obisnuiti se spune ca nu castigi daca nu muncesti pentru asta. Cu cat muncesti mai tare, cu atat castigi mai mult. Cu cat muncesti mai putin, cu atat castigi mai putin. Cu cat dai mai mult, cu atat obtii mai mult. »
Cuvintele domnului Li Hongzhi vorbesc despre o lege naturii sau un principiu al Cerului. Tot ceea ce misca in Cer si pe Pamant confirma valabilitatea aceastei legi. Astfel fermierul trebuie sa-si are pamantul, sa semene semintele, sa imprastie ingraseminte, sa ude pamantul, sa-l praseasca, sa elimine daunatorii si in final poate strange recolta. Este nevoie de munca grea si de efort pentru a putea obtine o recolta buna. Acolo unde este sacrificiu va fi castig. Cu cat mai mult efort se depune, cu atat mai mult se castiga.
Din aceasta cauza “fiecaruia dupa necesitati” este o doctrina malefica, contrara principiilor Cerului. Este o doctrina menita sa insele oamenii si sa le spele creierele. Nu sta in puterea nici unei societati, indiferent daca este dezvoltata sau nu, sa realizeze doctrina comunista “fiecarei persoane dupa necesitati”. Partidul comunist foloseste aceasta doctrina, drept camuflaj, pentru a pune in practica adevarata sa doctrina, anume: “fiecarei persoane dupa puterea pe care o detine in partidul comunist ”.