Bădulescu, decorat de Iohannis. Ioana Constantin: E o jignire uriaşă adusă românilor care au stat la cozi să-l voteze

Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)
Andrei Pricopie
23.09.2024

Jurnalista Ioana Constantin, realizatoarea emisiunii "Politica zilei", a criticat în termeni duri decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu.

"Iohannis chiar îi dispreţuieşte pe români. L-a decorat pe Aurelian Bădulescu. Bucureştenii sper să voteze în consecinţă la parlamentare. Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Capitalei, în funcţie la 10 August.

E o jignire uriaşă adusă în primul rând bucureştenilor, unde se visează senator, dar şi românilor din toată ţara şi mai ales celor din Diaspora - care au stat la cozi să-l voteze pe Iohannis şi care au fost gazaţi la Bucureşti pe 10 august.

Mi-am amintit că l-am întâlnit în campanie, la o dezbatere, în 2019, pe acest personaj agresiv şi plin de mitocănisme. Ce i-am zis lui atunci e valabil şi azi, dar valabil şi pentru Iohannis. Sper că bucureştenii vor vota în consecinţă anul acesta", a reacţionat Ioana Constantin.

Reamintim că fostul viceprimar al Bucureştiului în perioada 2016-2020, Aurelian Bădulescu, a fost decorat de Iohannis, cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler. Aurelian Bădulescu este în prezent consilier la Curtea de Conturi a României. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor