Noaptea cuţitelor lungi: Lincoln Project alcătuieşte o bază de date cu oficialii administraţiei Trump - "vor fi făcuţi răspunzători"
Organizaţia anti-Trump numită Lincoln Project alcătuieşte o bază de date cu oficiali şi angajaţi ai lui Trump, cu scopul de a-i trage „la răspundere” profesional pentru susţinerea preşedintelui, potrivit declaraţiilor lui Stuart Stevens, un agent republican care lucrează cu Proiectul Lincoln.
Stuart Stevens a dezvăluit sâmbătă, într-o postare pe Twitter, că grupul elaborează ceea ce pare a fi o listă neagră.
Citiți și Establishmentul pune căluşul: Parler dată afară de pe serverele Amazon
„La @ProjectLincoln construim o bază de date cu oficiali şi angajaţi pro-Trump care să documenteze rolurile pe care aceştia le-au avut în cadrul administraţiei Trump şi să le urmărească traiectoria”, a scris el. „Fără informaţii personale, doar profesionale. Dar vor fi traşi la răspundere şi nu li se va permite să pretindă că nu au fost implicaţi”.
Citiți și Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset - Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano
Stevens nu a spus când va fi activată baza de date şi nici cum se va face accesibilă publicului.
Lincoln Project a militat activ împotriva preşedintelui Trump în timpul alegerilor prezidenţiale şi a susţinut candidaţii democraţi în timpul alegerilor din Georgia din această lună. Grupul, ai cărui fondatori sunt Steve Schmidt şi George Conway, a devenit favoritul elitei de stânga, care a îmbrăţişat grupul şi l-a susţinut cu donaţii.
Dezvăluirea strângerii de informaţii în baza de date a stârnit deja critici din partea unor personaje conservatoare de presă importante.
Comentatorul Tammy Bruce a comparat iniţiativa cu etichetele de forma stelei lui David, pe care naziştii le puneau pe hainele evreilor în lagăre.
Baza de date pare să aibă o afinitate "spirituală" cu iniţiativa Trump Accountability Project, un proiect promovat de un reprezentant al stângii radicale - Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY). Scopul Trump Accountability Project era ostracizarea publică a oficialilor şi a personalului administraţiei Trump.
Proiectul a fost abandonat după ce a stârnit reacţii negative din partea multor personalităţi publice.
Citiți și SUA: oraşele ard, însă nimeni nu îndrăzneşte să-i spună Insurecţie Comunistă
În noiembrie, liderii Lincoln Project au încercat să-i umilească pe doi avocaţi care lucrează cu preşedintele Trump în cadrul plângerilor privitoare la frauda electorală care s-ar fi comis în timpul alegerilor din 3 noiembrie, printr-o campanie de social media. Postările au dispărut ulterior după ce s-a stabilit că au încălcat politica Twitter.
Lincoln Project s-a angajat, de asemenea, să cheltuiască 500.000 USD pentru reclame pe internet pentru a-i mustra public pe anumiţi consilieri ai preşedintelui Trump şi ai Partidului Republican.