Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset - Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano

Globalismul transhumanist, combinat cu controlul populaţiei pe stil maoist este după colţ
Klaus Schwab
Klaus Schwab (FABRICE COFFRINI/AFP/GETTY IMAGES)

„Există un grup de conspiratori care au complotat şi care o fac, încă, în inima Bisericii” pentru interesele elitei globaliste, a declarat arhiepiscopul Carlo Maria Vigano pentru canalul media „War Room”.

Vigano numeşte acest grup "biserica profundă" - deep church, un derivat al conceptului deep state - şi a explicat că scopul conspiraţiei este să demoleze papalitatea şi să asigure puterea.

„Majoritatea sunt identificabili, dar cei mai periculoşi sunt cei care nu se expun, cei pe care ziarele nu îi menţionează niciodată”, a explicat Vigano într-un interviu cu Steve Bannon, gazda „War Room”.

Citiţi şi “Noua ordine mondială”: comunism la scară globală - chiar dacă poartă o mască de umanoid

"Biserica profundă" a cooperat, de asemenea, cu "statul profund" din SUA, iar contactele lor au fost facilitate în anii 1990 de către un fost cardinal american care desfăşura misiuni politice în China în numele administraţiei SUA, a spus Vigano, fost ambasador al Vaticanului în Statele Unite.

Deep state - statul paralel - este un termen pe care unii îl folosesc pentru a reflecta convingerea că există oameni influenţi în culise care controlează politica guvernamentală - în SUA şi în alte zone.

Vigano consideră că acordul privind numirea episcopilor în China cu consultarea Partidului Comunist Chinez - încheiat între Vatican şi regimul comunist - care, în opinia lui, „i-a privat pe catolicii chinezi de apărarea imuabilă pe care Papalitatea a reprezentat-o întotdeauna pentru ei”, este un act de complicitate a bisericii profunde cu regimul comunist chinez, aliat al statului profund globalist.

„Până la Benedict al XVI-lea, papalitatea nu a încheiat niciun acord cu dictatura de la Beijing, iar Pontiful Roman şi-a păstrat dreptul exclusiv de a numi episcopi şi de a guverna eparhii”, a menţionat arhiepiscopul.

Vaticanul şi China au încheiat un acord extrem de controversat în 2018, care a dat regimului chinez autoritatea de a numi episcopi şi i-a acordat Papei dreptul de a bloca numirile, potrivit unui raport din 2019 al Comisiei Executive a Congresului SUA privind China.

Citiţi şi Biserica Catolică divorţează de credinţă, se recăsătoreşte cu materialistul Partid Comunist

Acordul - ale cărui clauze sunt secrete - a fost prelungit în octombrie 2020 pentru încă doi ani.

„Dictatura Partidului Comunist Chinez este aliata statului paralel global, pe de o parte, astfel încât împreună să poată atinge obiectivele comune pe care le au”. Pe de altă parte, planurile statului paralel pentru Marele Reset reprezintă o oportunitate pentru Partid de a creşte puterea economică a Chinei în lume, începând cu invazia pieţelor naţionale", a spus Vigano.

„China urmăreşte un plan intern pentru restabilirea tiraniei maoiste, care necesită anularea religiilor (în primul rând religia catolică), înlocuindu-le cu o religie a statului care are cu siguranţă multe elemente în comun cu religia universală dorită de ideologia globalistă” a continuat Vigano.

„Ne confruntăm cu o trădare infamă a misiunii Bisericii lui Hristos, desfăşurată de cei mai înalţi lideri ai săi în conflict deschis cu acei membri ai ierarhiei subterane catolice chineze care au rămas fideli Domnului nostru şi Bisericii sale”, a spus Vigano.

Vigano l-a lăudat pe cardinalul Joseph Zen, episcopul emerit din Hong Kong, care a pledat împotriva acordului dintre Vatican şi China numindu-l pe cardinal „un eminent mărturisitor al credinţei”.

Înainte de prelungirea acordului, Zen a călătorit la Vatican cu intenţia de a se întâlni cu Papa pentru a-l informa în legătură cu situaţia din Hong Kong şi problemele Bisericii Catolice din China.

Cu toate acestea, Zen nu a primit o audienţă la Papa Francisc.

"Ideea de a încheia acorduri cu Beijingul este o nebunie", a declarat Zen pentru Daily Compass despre acordul Vatican-China. „Este ca şi cum ai încerca să faci un pact cu diavolul.”

Globalism versus naţionalism

Vigano a criticat Uniunea Europeană pentru recentul său acord de investiţii încheiat cu regimul comunist chinez - care este cunoscut pentru încălcări sistematice ale drepturilor omului şi represiune violentă împotriva disidenţei şi credinţei. Ca parte a acordului încheiat la sfârşitul lunii decembrie, regimul chinez şi-a asumat angajamente de îmbunătăţire a accesului pe piaţă pentru investitorii din UE.

În ianuarie 2017, la Forumul Economic Mondial desfăşurat la Davos, Elveţia, secretarul general al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a susţinut un discurs lăudat de toţi participanţii, a declarat pentru Epoch Times Steve Bannon, fost strateg şef la Casa Albă şi gazda „War Room”.

Întâlnirea de la Davos este „cea mai elitistă reuniune a industriei financiare şi a comunităţii politice şi culturale din lume”, a spus el.

În discursul său, Xi Jinping a susţinut proiectele de globalizare şi rolul Chinei de locomotivă a globalismului, considerând alte ţări drept „state tributare” şi spunând publicului că proiectele chineze le vor permite „să câştige mai mulţi bani ca niciodată”, a afirmat Bannon.

Cu toate acestea, Xi Jinping a prevăzut o problemă care ar putea împiedica aceste proiecte: naţionalismul populist, consideră Bannon. „Toate masele nespălate care nu sunt instruite sau nu sunt asemenea elitelor precum [publicul] vor să aibă un cuvânt de spus”, a spus Bannon, explicând raţionamentul lui Xi Jinping.

Trei zile mai târziu, preşedintele Donald Trump a ţinut celebrul său discurs intitulat American Carnage, la ceremonia sa inaugurală. Discursul său a avut în centru conceptul unui stat-naţiune suveran, „o apărare a statului-naţiune, a unui stat-naţiune ca unitate, pe ideea că omul poate obţine cea mai mare libertate într-o lume foarte imperfectă, [omul] poate avea cea mai mare libertate posibilă”, a spus Bannon, descriind viziunea lui Trump prezentată în discurs ca un proiect naţionalist.

"Fiecare persoană care participă la reuniunea anuală WEF de la Davos ştie totul despre lagărele de concentrare pentru uiguri, despre persecuţia creştinilor care merg la biserici subterane, despre recoltarea forţată de organe, despre suprimarea Bisericii Catolice Subterane, despre suprimarea şi tortura Falun Gong şi mişcarea pro-democraţie şi situaţia din Hong Kong - au informaţii perfecte despre toate acestea, dar nu le pasă", a spus el.

Modelul economic al Chinei comuniste se bazează pe munca de sclavi a poporului chinez - aceştia fiind plătiţi insuficient şi obligaţi să lucreze un număr incredibil de ore în fabrici, a spus Bannon.

„Munca sclavilor Chinei ajunge în toată lumea prin produsele exportate şi permite ca muncitorii acestei lumi, indiferent dacă sunt în India, sau în Europa de Vest sau Statele Unite, să nu mai primească niciodată creşteri salariale. Acesta a fost miracolul lui Donald Trump - de a face astfel încât muncitorii cu gulere albastre să primească majorări”, a spus Bannon.

Cele două discursuri (Donald Trump versus Xi Jinping) reprezintă „două moduri diametral opuse de organizare a lumii. Unul se bazează pe sute de ani de libertate, oricât de imperfectă ar fi - corectă - versus cea totalitară”, a spus Bannon.

Marele Reset

Marele Reset este un concept care propune trecerea de la „capitalismul acţionarilor” la „capitalismul părţilor interesate”, folosind impozite pe avere, reglementări şi politici fiscale orientate către egalitate şi durabilitate, promovând rezultate mai echitabile şi folosind a patra revoluţie industrială pentru a aborda provocările în domeniul sănătăţii şi cel social - a explicat Klaus Schwab, fondatorul şi preşedintele executiv al Forumului Economic Mondial (WEF) pe site-ul organizaţiei.

„Acum este momentul pentru o mare resetare”, a anunţat Schwab, profesor de politici comerciale la Universitatea din Geneva şi coautor al cărţii „The Great Reset”, pe site-ul WEF în iunie 2020.

"Schimbările pe care le-am văzut deja ca răspuns la [pandemia] COVID-19 demonstrează că este posibilă resetarea fundamentelor noastre economice şi sociale", a declarat Schwab.

A patra revoluţie industrială va încorpora dispozitive mobile, cu o putere de procesare fără precedent, capacitate de stocare şi acces la cunoştinţe pentru a oferi guvernelor „noi puteri tehnologice pentru a-şi spori controlul asupra populaţiilor, pe baza sistemelor de supraveghere omniprezente şi a capacităţii de a controla infrastructura digitală”, a scris Schwab.

De asemenea, va reprezenta provocări pentru confidenţialitatea datelor oamenilor, deoarece urmărirea şi transmiterea informaţiilor despre oameni este o parte crucială a noii conectivităţi, a scris Schwab. „Revoluţiile care au loc în biotehnologie şi inteligenţă artificială (AI) ... ne vor obliga să ne redefinim limitele morale şi etice”, a adăugat acesta.

Arhitecţii Marelui Reset folosesc mass-media ca un pion esenţial pentru a face oamenii să creadă „că schimbările radicale pe care doresc să le impună au devenit necesare din cauza pandemiei, a schimbărilor climatice şi a progresului tehnologic”, a spus Vigano.

Schwab a scris: „Trebuie să construim baze complet noi pentru sistemele noastre economice şi sociale”, pentru a aborda crizele cauzate de pandemie, schimbările climatice şi criza socială".

„Trebuie să devenim cu toţii conştienţi de cât de mult urăsc susţinătorii Noii Ordini Mondiale şi Marii Resetări valorile inalienabile ale civilizaţiei noastre greco-creştine, precum religia, familia, respectul pentru viaţă şi drepturile inviolabile ale persoanei umane, şi suveranitatea naţională ”, a spus arhiepiscopul Vigano.

Joshua Phillip şi Alexander Zhang au contribuit la acest raport.