Nicuşor Dan: Bucureştenii vor avea căldură începând de astăzi

Nicuşor Dan (Facebook/NicusorDan.ro)
Ana Ion
21.10.2024

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că de luni începe furnizarea agentului termic în Capitală, edilul precizând că, pe parcursul iernii vor fi probleme, dar mai puţine decât sezonul trecut, în zonele unde a fost schimbată conducta principală, relatează Hotnews.

Întrebat când va începe furnizarea agentului termic în Capitală având în vedere temperaturile scăzute din ultimele zile, primarul Capitalei a răspuns:

„Da, a început. Deci, conform legii, în momentul în care avem trei nopţi, începem furnizarea agentului termic”, a spus Nicuşor Dan, el precizând că de astăzi începe furnizarea căldurii către bucureşteni.

Chestionat dacă există probleme în Bucureşti şi câte blocuri ar putea să nu primească căldură, primarul a arătat că "pe parcursul iernii vor fi probleme, aşa cum au fost, dar vor fi ceva mai puţine decât iarnă trecută".

„Avem o ameliorare de la iarnă la iarnă şi o să mai fie probleme. În zonele în care noi am schimbat (...) Anul ăsta, la 1 septembrie, eram la 45 de kilometri conductă magistrală schimbată. Probabil că până la sfârşitul anului o să fim la cei 70. În toate zonele în care conducta este nouă, eliminăm avarii. De exemplu pe Mihai Bravu am avut anul trecut aproximativ 60 de avarii, alea nu vor mai fi, că conducta e nouă”, a declarat primarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor