Mircea Geoană şi-a înregistrat oficial sigla pentru candidatura la alegerile prezidenţiale

Mircea Geoană (Facebook/mircea.geoana)
Ana Ion
05.07.2024

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a depus o cerere oficială pentru a-şi înregistra sigla de campanie pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc la sfârşitul anului.

Informaţia a fost făcută publică de Radu Bozocea, expert în drepturi de proprietate intelectuală şi partener la agenţia de proprietate intelectuală Weizmann şi Ariana Partners, scrie HotNews.

Acesta a a descoperit sigla înregistrată de Mircea Geoană în Buletinul Oficial de Proprietate Intelectuală pentru cererile depuse în perioada 28-30 iunie.

Mircea Geoană nu a anunţat deocamdată că intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale, deşi, după cum a scris presa în ultimele luni, acesta se află în campanie electorală nedeclarată prin ţară.

Publicaţia citată a transmis echipei lui Mircea Geoană o solicitare de a comenta informaţiile privind înregistrarea siglei de campanie, însă nu a primit un răspuns până în momentul publicării acestui articol.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor