"Greii" din PSD îl împing pe Ciolacu în cursa pentru Cotroceni. "Baronul" de Olt îl "asigură" că nu e în pericol să fie "executat"

Paul Stanescu
Andrei Pricopie
08.07.2024

"Greii" din PSD - Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose - îl împing pe Marcel Ciolacu în cursa pentru Cotroceni. Care e totul sau nimic pentru liderul PSD, în "buna tradiţie" a social-democraţilor. "Baronul" de Olt însă îi dă "asigurări" şefului său că nu va fi debarcat în cazul unui eşec sau refuz de a candida.

Reporter: Ştim că unul dintre argumentele pe care le aduce nu doar Marcel Ciolacu în PSD este faptul că de câte ori a pierdut candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a dispărut din partid. Nu este un argument foarte ofertant pentru cel care conduce PSD în momentul de faţă să se angajeze în cursă. Există vreun risc pentru Marcel Ciolacu să piardă şefia partidului?

Paul Stănescu: Dacă mă întrebaţi pe mine, poate sunt subiectiv în ceea ce îl priveşte pe Marcel Ciolacu, eu cred că nu. Pentru că Marcel Ciolacu a fost poate singurul preşedinte de partid care a reuşit să aibă o relaţie foarte bună cu toţi colegii noştri de partid. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu spun că nu, nu este un pericol pentru Marcel Ciolacu.

Reporter: Asta înseamnă că Marcel Ciolacu ar păstra şefia partidului chiar şi în cazul în care nu va candida la prezidenţiale?

Paul Stănescu: Sigur, în orice scenariu, eu cred că Marcel Ciolacu poate să rămână în continuare preşedintele partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor