Măsuri stricte de securitate: Trump va fi protejat cu sticlă antiglonţ la mitingurile în aer liber

Donald Trump (Samira Bouaou/The Epoch Times)
Redacţia
18.08.2024

Serviciul Secret al SUA (USSS - United States Secret Service) va implementa o serie de noi măsuri de securitate pentru viitoarele mitinguri în aer liber la care va participa fostul preşedinte Donald Trump. Aceste măsuri includ înconjurarea lui Trump cu un paravan de sticlă antiglonţ, conform unei surse citate de Washington Post.

USSS (United States Secret Service) a început deja să depoziteze sticla antiglonţ în locaţii strategice din întreaga ţară pentru a se pregăti pentru evenimentele din campania lui Trump.

„Foştii preşedinţi şi candidaţi nu primesc în mod normal sticlă antiglonţ sau sprijin din partea Departamentului Apărării”, a explicat sursa, adăugând că „această sticlă trebuie transportată cu camioane şi dube speciale”.

Potrivit Modernity News, raportul indică faptul că Ronald Rowe, şeful interimar al USSS, a supravegheat aceste planuri după consultări cu echipa lui Trump. Se pare că asistenţii fostului preşedinte au confirmat dorinţa acestuia de a organiza din nou mitinguri în aer liber, inclusiv o posibilă revenire la Butler, Pennsylvania, unde Trump a fost anterior aproape victima unei tentative de asasinat. Cu toate acestea, el a subliniat că nu va urca pe o scenă în aer liber fără protecţia sticlei antiglonţ.

Trump a folosit anterior sticlă antiglonţ în timpul preşedinţiei sale, iar în timpul unei conferinţe de presă recente la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey, a vorbit din nou despre tentativa de asasinat care a fost evitată. Întrebat de un reporter despre cum vede intervenţia divină în viaţa sa, Trump a răspuns: „A fost un miracol. Dumnezeu a avut ceva de-a face cu asta şi poate că este pentru că vrem să salvăm lumea”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor