Elena Lasconi: M-a sunat domnul general Ciucă. Doreşte să vorbim / "Aşteptaţi şi de la Marcel Ciolacu un telefon?"

Elena Lasconi
Andrei Pricopie
26.06.2024

Noua şefă a USR, Elena Lasconi, a dezvăluit miercuri seară, în emisiunea Ancăi Suciu de la Digi24, că a fost sunată de "domnul general Ciucă" chiar înainte de a intra în direct.

Întrebată dacă a fost sunată de cineva din PSD şi PNL, Elena Lasconi a replicat: "Da, m-a sunat domnul general Ciucă atunci când stăteam aici să intru la dvs. şi m-a felicitat. Şi i-am mulţumit foarte mult. Doreşte să vorbim, o să vorbim, sunt omul dialogului, dar eu decizii nu o să iau de una singură. Pentru că asta înseamnă să fii dictator şi nu lider, o să iau doar după ce mă voi consulta cu colegii din Biroul Naţional, cu Comitetul Politic din care fac parte aleşii USR şi bineînţeles cu colegii din filiale, pentru că noi tocmai am ieşit dintr-o campanie electorală şi dintr-o perioadă grea pentru mulţi colegi din filiale. Pentru că alianţa asta forţată cu PMP şi Forţa Dreptei a creat multe nemulţumiri."

Anca Suciu a vrut să ştie cum interpretează gestul lui Ciucă, dacă nu cumva este o tatonare a momentului alegerilor prezidenţiale în contextul în care liberalii au dat mai multe semnale că şi-ar dori ca USR să îl susţină pe şeful lor în cursa pentru Cotroceni.

"Este un gest pe care îl consider în primul rând al unui politician şi politicos. Dar de politician", a precizat Elena Lasconi.

Chestionată dacă aşteaptă şi de la Marcel Ciolacu un telefon, Elena Lasconi a venit cu următorul răspuns: "Ştii care e partea bună la mine, că eu nu am aşteptări. Asta te bagă în depresie. Dacă ai aşteptări şi îţi faci scenarii şi ele nu se potrivesc după scenariu, tu de fiecare dată eşti nemulţumit. Eu nu am aşteptări."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor