Udrea: Antonescu a rupt USL când s-a prins definitiv că e „păcăliciul” lui Ponta

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat joi, că deşi liderul liberalilor Crin Antonescu a plecat din USL susţinând că este un „gest de demnitate”, de fapt motivul real ar fi că Antonescu a realizat că este „păcăliciul” premierul Victor Ponta care nu avea de gând să-l mai susţină la alegerile prezidenţiale.

„Crin Antonescu ne spune că PNL, plecând de lângă PSD, a făcut un gest de demnitate! Demnitate a cui? A lui însuşi când s-a prins definitiv că este păcăliciul lui Victor Ponta pentru ca acesta nu îl va susţine la prezidenţiale? De ce ar fi interesaţi românii că Antonescu se simţea nedreptăţit că omul pe care l-a susţinut ca premier, cu care a dat lovitura de stat din vara lui 2012, cu care a guvernat împotriva românilor, nu se ţine de cuvânt şi nu îl pune candidat la Cotroceni?”, a precizat Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului susţine că de fapt cetăţenii sunt interesaţi de faptul că USL nu şi-a respectat promisiunile electorale şi le-a făcut viaţa mai grea de când se află la guvernare.

„Oamenii sunt interesaţi că USL-ul, din care Antonescu şi PNL-ul au făcut parte, nu se ţine de cuvânt, i-a păcălit în alegerile din decembrie 2012, le-a făcut viaţa de zi cu zi mai grea în ultimii aproape doi ani, deşi le-a promis dreptate până la capăt şi un trai mai bun!”, a subliniat aceasta.

În opinia Elenei Udrea faptul că USL s-a rupt „este o dovadă a faptului că o asemenea coaliţie monstruoasă nu poate rezista, ea fiind devorată din interior de cei care doresc încă şi mai multă putere”.

„Faptul că USL se rupe este însă relativ puţin important pe lângă efectele pe care le-a avut această guvernare care va rămâne în manualele de istorie drept una de tristă amintire pentru români”, a declarat aceasta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne