Ţuţuianu, despre Geoană: Faptul că îi atacă pe Ciolacu şi pe Ciucă e o încercare de a lua voturi din toate zonele

Adrian Ţuţuianu(PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)
D.B.
13.09.2024

Secretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Ţuţuianu, a afirmat joi la B1 TV, că Mircea Geoană nu reprezintă un pericol pentru Marcel Ciolacu pe parcursul competiţiei electorale prezidenţiale.

Ţuţuianu susţine că Geoană îi atacă pe Ciolacu şi pe Ciucă în încercarea de a-şi atrage voturi „din toate zonele” electoratului.

„În felul acesta cred că trebuie să ne raportăm la domnul Geoană. Este un competitor ca toţi ceilalţi competitori. Vă asigur, am mai spus asta, că nu va lua voturi de la Partidul Social-Democrat. Faptul că îl atacă pe domnul Ciolacu sau pe domnul Ciucă, este încercarea dânsului de a culege nişte voturi din toate zonele în care ar putea să aibă oarece trecere.

Eu vă spun ca unul care am participat la campania electorală din anul 2009, că n-am cum să uit, şi nici cei care au trăit acel moment, de celebra deplasare a domnului Geoană la domnul Vîntu acasă şi distrugerea muncii a noastră, a tuturor, a celor care am muncit să-l facem preşedinte atunci.

Deci, în felul acesta, cred că trebuie să ne raportăm la domnul Geoană. Este unul dintre competitori, dar în nici un caz, care pune în pericol, vreun moment, parcursul lui Marcel Ciolacu”, a declarat senatorul PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor