Tony Blair dezvăluie cum comunistul rus Troţki i-a “schimbat viaţa” şi l-a determinat să intre în politică

Lista liderilor vestici declaraţi comunişti creşte după o nouă dezvăluire a fostului premier britanic Tony Blair, care a afirmat că infamul terorist bolşevic Leon Troţki a fost inspiraţia sa pentru a intra în politică.
Fostul premier britanic Tony Blair.
Fostul premier britanic Tony Blair. (Getty Images)

Fostul premier britanic devine membru al unei lungi liste de lideri occidentali comunizaţi, care include nume precum Barack Obama, Angela Merkel, Hillary Clinton, John Brennan şi mulţi, mulţi alţii, aflaţi în poziţii cheie în lumea occidentală.

Tony Blair, care a fost etichetat drept un “conservator roşu” pentru faptul că, aparent, nu a adoptat suficiente politici de stânga, a recunoscut că a fost pentru scurt timp un “Trot” în timp ce urma cursurile Universităţii de la Oxford în anii 1970.

Revoluţionarul marxist Troţki, împreună cu Vladimir Lenin, cu ajutorul unor finanţe de pe Wall Street, au declanşat Revoluţia Rusească care a provocat, în perioada 1917-1922, moartea a aproximativ 9 milioane de oameni ca urmare a terorii, foametei şi bolilor. Numărul total al victimelor Plăgii Roşii este încă greu de estimat, dar poate fi plasat de la 200 de milioane în sus.

Fostul premier britanic a precizat că entuziasmul său a fost declanşat după ce a citit o biografie a lui Troţki, după un spectacol susţinut de grupul său de muzică rock din perioada studenţiei, Ugly Rumours.

Blair a declarat, la emisiunea Reflections de la BBC Radio 4: “Când m-am întors [de la concert] am luat cartea şi am început să o citesc. Şi nu m-am oprit din citit toată noaptea. Mi-a arătat o lume diferită."

“Dintr-o dată m-am gândit că lumea este plină de aceste cauze şi nedreptăţi extraordinare şi, uite-l pe tipul asta, Troţki, care a fost atât de inspirat de ele, încât a hotărât să creeze o revoluţie rusească şi să schimbe lumea”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe