O femeie din Bucureşti ar putea fi arestată preventiv după ce a muşcat patru persoane. Inclusiv doi poliţişti

(Facebook / PolitiaCapitalei.RO)
Andrei Popescu
26.06.2024

O tânără de 29 de ani din Bucureşti a fost reţinută, după ce a provocat mai multe incidente violente în urmă cu o săptămână, mergând până într-acolo încât ar fi muşcat mai multe persoane, inclusiv agenţii care încercau să o ducă la secţie.

Totul a început într-o seară când vecinii femeii ar fi alertat poliţia la 112, temându-se că fiica acesteia şi soţul ar fi în pericol. În momentul în care agenţii de poliţie ar fi ajuns acolo, situaţi deja era tensionată. Femeia, aparent din dorinţa de răzbunare, i-ar fi atacat pe doi dintre membrii acelei familii de vecini, o mamă şi fiică, pe care le-ar fi muşcat, relatează Ştirile ProTV.

Potrivit sursei citate, femeia agresivă i-ar fi muşcat şi pe agenţii care încercau să o imobilizeze şi să o ducă la secţia de poliţie.

Cele patru persoane muşcate au ajuns la Spitalul Matei Balş pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru ca medicii să vadă dacă nu cumva există riscul de îmbolnăvire, dacă femeia este purtătoare de vreun virus.

La o săptămână după incident, agresoarea a fost reţinută pentru nu mai puţin de cinci capete de acuzare: câte două de ultraj, două de loviri şi de alte violenţe, dar şi de distrugere.

Femeia va ajunge în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi deoarece procurorii care au reţinut-o miercuri dimineaţă au decis să ceară arestarea ei preventivă, considerând-o o persoană periculoasă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor