Nicki Minaj şi-a anulat participarea la SAGA Festival din Capitală. Invocă temeri privind siguranţa

Nicki Minaj (Facebook/nickiminaj)
Andrei Popescu
08.07.2024

Cântăreaţa americană de muzică rap Nicki Minaj, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de la SAGA Festival din Bucureşti, a anunţat duminică seara că nu mai ajunge la concert din cauza unor măsuri privind securitatea. Anunţul a venit în ciuda faptului că toate biletele au fost vândute.

“Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre şi a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza problemelor de siguranţă legate de protestele din zonă. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu şi pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei mele de securitate în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin. Sunt foarte încântata să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Minaj pe pagina sa de X.

Ea a adăugat: “Aştept cu nerăbdare să vă văd pe toţi cu altă ocazie”.

Cântăreaţa de muzică rap ar fi trebuit să urce duminică seară, de la 22.55, pe scena principală de la SAGA Festival.

“Veşti sfâşietoare! Cu inima grea trebuie să anunţăm că Nicki Minaj tocmai şi-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei şi a echipei sale în România. Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA şi este dincolo de puterile noastre. Vestea ne-a lăsat pe toţi devastaţi şi ştim că este o dezamăgire uriaşă pentru voi toţi, la fel cum este şi pentru noi”, au transmis oficialii SAGA Festival.

La scurt timp după anunţul privind absenţa lui Nicki Minaj de la Bucureşti, organizatorii festivalului Neversea, care se desfăşoară în acelaşi timp pe malul mării, a făcut un anunţ neaşteptat:

“This is for real. Vino cu brăţara de la alt festival şi cu buletinul la punctul de check-in (deschis până la 4:00) şi primeşti acces. Save this night and enjoy the sunrise!”

De asemenea, organizatorii Neversea au mai precizat în mesajul lor: “Dacă aţi rămas fără festival, sunteţi bineveniţi la Neversea în această seara. Inclusiv stafful. Primul tren din Bucureşti pleacă la 22:30. Vă aşteptăm!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor