Şoşoacă, după ce a fost scoasă din cursa pentru Cotroceni: Omorâţi-mă, omorâţi-mi copiii, dar nu mă voi opri! Afară cu khazarii din ţară!

Diana Şoşoacă
Andrei Pricopie
06.10.2024

Controversata europarlamentară Diana Iovanovici-Şoşoacă a lansat un atac furibund pe reţelele de socializare după ce Curtea Constituţională i-a invalidat candidatura pentru Cotroceni.

"Totul pentru România şi naţiunea română! Singură împotriva tuturor dictaturilor! Jos UE, jos NATO, jos SRI şi SIE şi Mossad şi CIA şi FBI etc. Jos PSD, PNL, USR, UDMR, AUR, PMP, Pro România şi toate javrele politicianiste! Jos Coldea şi statul paralel! Afară cu khazarii din ţară! Mesaj pentru evrei, americani şi francezi etc.: nu mi-e frică de voi! Nu mă voi opri! Nu voi tăcea! Veţi fi nevoiţi să mă omorâţi şi nici atunci nu voi tăcea, căci vocea mea va răsuna de dincolo de mormânt! Afară cu NATO din ţară, afară cu toţi străinii din ţară, afară khazarilor, afară abjecţilor şi trădătorilor şi inculţilor juridic!", a declarat Diana Şoşoacă, o prezenţă constantă la Ambasada Rusiei din Bucureşti.

Potrivit controversatei şefe a SOS România, Curtea Constituţională trebuie desfiinţată, alături de "tot sistemul, tot ce există de 34 de ani şi refăcută România din propria cenuşă, renăscută ca pasărea Phoenix".

"Trăiască naţia! Sus cu dânsa! La luptă români şi punctum! Absolut toate condiţiile au fost îndeplinite! Curtea Constituţională nu poate lua în considerare articole de presă sau opinii jurnalistice ori politice! Nu poate lua în considerare decât eventuale decizii definitive ale instanţelor de judecată, dacă există! În rest, trebuie să verifice din punct de vedere constituţional îndeplinirea condiţiilor: cetăţenie română, domiciliul în România, decizii de interdicţie a candidaturii şi condamnări, ceea ce nu este cazul. Vă amintesc că neconstituţionala CCR a menţionat opinii jurnalistice şi politice ca motiv de respingere, ceea ce încalcă Constituţia României şi CEDO! Semnăturile nu pot fi verificate decât de procurori şi trebuie proces!", a afirmat Diana Şoşoacă.

Europarlamentara SOS a susţinut că procedura necitării este neconstituţională şi este obligatorie citarea când ai dovezi depuse împotriva unui candidat, pentru a se respecta dreptul la apărare al cetăţeanului.

"România este în cea mai cumplită dictatură şi se adeveresc toate discursurile mele. Eu nu am acţionat niciodată având vreo funcţie de decizie, ci am făcut din fiecare funcţie, una prezidenţială! Am fost acolo unde au avut nevoie România şi poporul român! Îmi este foarte clar că România nu mai există ca stat şi naţiunea română a fost ştearsă de pe această lume! Am dus şi duc cea mai cumplită luptă cu sistemul dictatorial de la Bucureşti, Bruxelles, Strasbourg, Tel Aviv, Washington! Dacă am ajuns să reinstaurăm delictul de opinie ca pedeapsă, înseamnă că suntem cu 80 de ani în urmă şi reiterăm anularea dreptului de a exista, vorbi şi opina, şi se va reinstaura experimentul Piteşti! Acum realizaţi toţi că am dat afară oamenii lui Coldea infiltraţi în S.O.S. România. Acum realizaţi că unica şansă a României eram eu! Acum realizaţi că dictatura este instaurată total! Acum realizaţi că nu v-am minţit şi aş fi fost aleasă din primul tur! Acum aţi înţeles lupta mea!", a continuat Diana Şoşoacă.

Şefa SOS a precizat că în Germania, AfD se doreşte a fi desfiinţat, în Austria, FPÖ, în Spania, Vox. Şi lista continuă.

"Eu sunt europarlamentar, iar dacă vor încălca legea şi mă vor da afară din PE, îmi rămâne avocatura. Dacă îmi iau avocatura, înseamnă că mă vor distruge aşa cum i-au distrus pe toţi românii martiri care au încercat să salveze România! Aşa au distrus marile valori şi mişcările de eliberare naţională şi europeană. Repet: dacă România cade, cade toată Europa. Totul este în mâinile poporului român! Omorâţi-mă, omorâţi-mi copiii, dar nu mă voi opri! Din acest moment, numai poporul mai poate salva România şi întreaga Europă", a transmis Diana Şoşoacă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor