MINI, încă trei ani de parteneriat cu Burton Snowboards

MINI, parteneriat cu Burton Snowboards
MINI, parteneriat cu Burton Snowboards (BMW Group)

MINI a anunţat că a prelungit cu încă trei ani parteneriatul său global cu Burton Snowboards. Încă din 2011, ca partener al liderului mondial în producţia de snowboard-uri, MINI împărtăşeşte pasiunea Burton pentru snowboarding şi implicarea în dezvoltarea sportului.

MINI şi Burton au creat competiţii şi evenimente de snowboard de talie internaţională pretutindeni în lume, încă de la începutul parteneriatului. Printre acestea se numără şi Burton US Open, Burton European Open, Burton Rail Days la Tokyo şi Burton High Fives în Noua Zeelandă.

"Suntem încântaţi să adăugăm un nou capitol la succesul de care ne-am bucurat împreună de-a lungul ultimilor doi ani şi am găsit, în Burton, un partener deosebit care ni s-a alăturat în susţinerea oamenilor tineri şi creativi şi a sportului lor", a precizat recent Dr. Kay Segler, vicepreşedinte executiv MINI Brand Management.

La rândul său, şi Greg Dacyshyn, director executiv de creaţie la Burton Snowboards, s-a arătat încântat de continuarea acestui parteneriat între cele două mărci: "MINI este un brand care înţelege perfect dedicaţia arătată de Burton designului extraordinar de produs şi stilului de viaţă creativ din jurul snowboardingului. Privim cu încredere colaborarea cu MINI pentru evenimentele de top din anii care vor urma".

Competiţii de snowboard de talie mondială

MINI se va alătura Burton în Statele Unite Ale Americii, Noua Zeelandă, Japonia şi Europa, ca partener de prezentare al Burton Global Event Series (BGES), pentru a crea competiţii de snowboard de talie mondială, care vor include instalaţii de artă, concursuri de creaţie şi evenimente distractive.

Desfăşurat în perioada 4-9 februarie 2013, întâiul eveniment din noul turneu a fost Burton European Open la Laax (Elveţia). Publicul prezent la eveniment a putut vedea ce înseamnă filosofia MINI - Creative Use of Space (Utilizarea creativă a spaţiului) -, un concept unic de artă, cu un model MINI Countryman dispus într-un container mare din sticlă.

MINI Countryman a fost supus pentru acest eveniment de artă unei transformări creative de către artiştii snowboard de la PirateArtCrew, iar concursul de snowboard din cadrul Burton European Open a avut loc în jurul containerului.

La acelaşi eveniment, MINI Test Drive Center din Laax a oferit vizitatorilor oportunitatea de a efectuate drive teste cu gama de modele MINI.

Burton US Open Snowboarding Championships (http://www.burton.com/uşo) a fost următoarea etapă a turneului presented by MINI, care a avut loc la Vail (Colorado) în perioada 25 februarie - 2 martie 2013.

Premiu de 5.000 de dolari

MINI a oferit MINI Feature Award, o competiţie între designer-ii de trasee pe pârtie pentru Burton European Open de la Laax şi Burton US Open de la Vail, pentru al doilea an consecutiv.

Echipa care a realizat cel mai creativ traseu care includea şi un model MINI în design a primit un premiu de 5.000 de dolari.

Forma traseului gândit de echipa lui Roger Heid s-a remarcat la Laax datorită unui pole jam, care completa pista halfpipe de 5,5 metri (http://news.burton.com/?p=13563), în timp ce un automobil MINI a fost plasat pe fundal.

La evenimentul Burton US Open de la Vail, reprezentanţi ai companiei Snow Park Technologies (http://www.snowparktech.com) vor încerca să câştige MINI Feature Award cu un proiect creativ de traseu.

În afară de competiţiile din elita snowboarding-ului din Elveţia şi SUA, MINI va fi prezent la 2013 Burton High Fives din Noua Zeelandă, dar şi la 2013 Burton Rail Days de la Tokyo.

Pe de altă parte, marca este şi partener al seriei Burton Mountain Festival (http://www.burton.com/Burton-Mountain-Festival/bmf_splash,default,pg.html) din SUA, precum şi al Channel Island Surfboards Demo Tour, care are loc atât pe coasta de est, cât şi cea de vest.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport