Un MINI cu autografe de la celebrităţi, vândut la licitaţie în scopuri caritabile

Actriţa Megan Good şi soţul său producătorul Devon Franklin, semnând pe un MINI, la Grammy 2013
Actriţa Megan Good şi soţul său producătorul Devon Franklin, semnând pe un MINI, la Grammy 2013 (BMW Group)

În premieră, marca MINI, parte a BMW Group, a fost anul acesta partener oficial al petrecerii exclusiviste Warner Music Group, care a avut loc imediat după decernarea Premiilor Grammy de la Los Angeles, eveniment găzduit de Staples Center - arenă aflată în centrul metropolei americane.

Evenimentul din luna februarie a reprezentat prima apariţie a mărcii MINI ca partener oficial al petrecerii organizate de Warner Music Group la Hollywood, la scurt timp după cea de-a 55-a ediţie "Annual Grammy Awards".

În seara Premiilor Grammy, care sunt decernate anual din 1959, numeroşi câştigători ai acestor distincţii Warner Music Group au călătorit cu flota de modele MINI Countryman pusă la dispoziţie de MINI, punctul terminus fiind Chateau Marmont, un loc familiar celebrităţilor de la Hollywood.

Compania internaţională Warner Music Group, gazda petrecerii, are sub contract numeroşi interpreţi din noul val, dar şi artişti legendari.

Din Warner Music Group fac parte totodată numeroase case de discuri foarte cunoscute, cum ar fi Asylum, Atlantic, East West, Elektra, Fueled By Ramen, Nonesuch, Reprise, Rhino, Roadrunner, Rykodisc, Sire, Warner Bros. şi Word.

Compania deţine şi Warner/Chappell Music, un lider mondial al editorilor muzicali, al cărui catalog cuprinde - la nivel global - peste un milion de titluri.

Sting a semnat pe capotă

La Chateau Marmont, Warner Music Group a organizat o petrecere exclusivistă pentru artiştii săi şi pentru alte celebrităţi, printre care s-au numărat Quincy Jones, Bruno Marş, Alessandra Ambrosio, Neil Patrick Harris sau membrii trupei rock Muse.

Pe covorul roşu de la Chateau Marmont, situat pe faimosul Sunset Boulevard din Hollywood, atracţia principală a fost un automobil MINI Cabriolet alb, a cărui capotă a reprezentat o carte de oaspeţi VIP pentru artiştii şi invitaţii speciali prezenţi.

După ce a fost inscripţionat cu autografele celor prezenţi - printre care interpretul jamaican de reggae Sean Paul, rapper-ul american Flo Rida sau celebrul Sting şi mulţi alţii - modelul unicat MINI va fi vândut la licitaţie.

Banii astfel obţinuţi vor ajunge la organizaţia caritabilă "MyMusicRX", al cărei obiectiv este să-i distreze pe copiii spitalizaţi, pe familiile acestora şi pe medicii care îi îngrijesc - "prin insuflarea puterii vindecătoare a muzicii în mediul spitalicesc".