Frăţia Musulmană, legătura directă dintre Casa Albă şi terorism

În 2012, republicanul Michele Bachman, şi alţi patru congresmani, au trimis câte o scrisoare inspectorilor generali ai departamentelor Homeland Security şi Justice and State întrebând despre o investigaţie cu privire la influenţa avută de Frăţia Musulmană asupra oficialilor din administraţia Obama.
Preşedintele american Barack Obama. (MANDEL NGAN / AFP / Getty Images)
P. P.
08.05.2014

În 2012, republicanul Michele Bachman, şi alţi patru congresmani, au trimis câte o scrisoare inspectorilor generali ai departamentelor Homeland Security şi Justice and State întrebând despre o investigaţie cu privire la influenţa avută de Frăţia Musulmană asupra oficialilor din administraţia Obama.

Recent, s-a arătat că între dovezile publicate în timpul investigaţiei asupra atacului din Benghazi de săptămâna trecută, există o persoană cu legături în Frăţia Musulmană, Medhi Alhassani, care deţine un trecut similar cu Huma Abedin, un consilier veteran al lui Hillary Clinton.

Abedin a devenit o sursă de îngrijorare pentru Bachman şi ceilalţi congresmani, care au cerut avansarea investigaţiilor privind influenţa avută de Frăţia Musulmană asupra Casei Albe.

Conform documentelor publicate prin Actul pentru Libertatea Informaţiilor de Ben Rhodes, un asistent special al Consiliului de Securitate Naţională, au fost identificate persoanele de legătură dintre administraţia Obama şi Frăţia Musulmană.

„Este evident că în calitate de agent al Frăţiei Musulmane, Alhassani a vrut să pună pe seama materialului video, violenţele care au izbucnit în Orientul Mijlociu”, a comentat Shoebat cu privire la atacul asupra ambasadei SUA de la Benghazi din septembrie 2012.

„Asta a aliniat fundamentaliştii musulmani cu administraţia Obama în cel puţin un domeniu – fiecare are ceva de câştigat dacă dau vina materialul video”.

Scoţând Frăţia Musulmană în afara legii şi judecând mai mulţi lideri cheie ai Frăţiei Musulmane, guvernul militar al Egiptului a căutat să ridiculizeze administraţia Obama pentru susţinerea acordată liderului înlăturat al Frăţiei Musulmane, Mohammed Morsi, scria WND.

Teroriştii egipteni, care au participat la atacul din Benghazi, sunt în legătură atât cu guvernul Morsi cât şi cu Frăţia Musulmană.

Alhassani a fost preşedintele Asociaţiei Studenţilor Musulmani (ASM), din cadrul Universităţii George Washington şi a fost stagiar la Casa Albă, la Departamentul de Stat şi la Departamentul Muncii.

În 1981, ASM a fondat Societatea Islamică din Boston împreună cu Adurahman Alamoudi, care a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru că a finanţat, cu ajutorul liderului spiritual al Frăţiei Musulmane, Yusuf al-Qaradawi, mai multe organizaţii teroriste, printre care şi Al-Qaeda.

În timpul mandatului lui Bill Clinton, înainte să fie condamnat la închisoare pentru activităţi teroriste, Alamoudi a servit drept consilier pe probleme islamice şi „ambasador al bunăvoinţei” pentru naţiunile musulmane. Acesta s-a întâlnit de mai multe ori cu oficiali importanţi din administraţiile Bush şi Clinton în calitatea sa de şef al Consiliului Musulman din America.

Societatea Islamică din Boston este locul unde se rugau suspecţii din atacul cu bombă de la maratonul din Boston, Tamerlan şi Dzhokhar Tsarnaev.

În 2001, chiar după atacurile teroriste din 9 septembrie, s-a arătat că Alhassani, în adolescenţă, se ducea să se roage la moscheea Centrului Islamic din Boston.

În 1997, la numai un an după ce a fost angajată în administraţia Clinton, Huma Mahmood Abedin a intrat în conducerea Asociaţiei Studenţilor Musulmani din cadrul Universităţii Washington.

Abedin a lucrat ca secretara personală a lui Hillary Clinton în 2008.

În primul mandat al administraţiei Obama, Abedin a lucrat ca şef adjunct al staffului pentru Secretarul de Stat Clinton.

Există o serie de „dovezi copleşitoare” care arată că Asociaţia Studenţilor Musulmani este frontul Frăţiei Musulmane din SUA.

Conform documentelor FBI, publicate de Freedom Center Terror Awareness Project, Asociaţia Studenţilor Musulmani este „un proiect moştenit al Frăţiei Musulmane”.

Materialul arată că scopul principal al Frăţiei Musulmane a fost crearea unui stat islamic global.

„Frăţia Musulmană este o organizaţie creată de musulmanul care îl admira pe Hitler, Hasan al Bannain în Egipt în 1928. Era menită să funcţioneze ca vârf de lance al mişcării islamo-fasciste în cruciada acesteia împotriva Vestului. Din Frăţie s-au născut Al-Qaeda şi Hamas. Doctrinele sale formează piesa de rezistenţă a jihadului terorist purtat de organizaţii precum Jihadul Islamic, Hezbollah, Hamas, şi guvernul Iranului. Agenda sa a fost clară încă de la creare: infiltrare, manipulare şi teroare la nivel global, având ca scop final cucerirea lumii”.

Persoana de legătură dintre Medhi Alhassani şi Huma Abedin este Farah Pandith.

Pandith este membră a Institului Islamic din Boston. Biografia ei arată că a fost directorul Iniţiativei Regionale pentru Orientul Mijlociu al Consiliului Naţional de Securitate de la Casa Albă, responsabil pentru coordonarea politicii Statelor Unite privind musulmanii, poziţie pe care a avut-o din 2004 până în 2007.

În 2006, Pandith a organizat conferinţa „Comunitatea musulmană participă în societate: un dialog belgiano-american”, care a adus la un loc omologii belgieni cât şi mai multe organizaţii afiliate Frăţiei Musulmane, precum Societatea Islamică a Americii de Nord, Consiliul Relaţiilor Americano-Islamiste, Consiliul Afacerilor Publice şi Asociaţia Studenţilor Musulmani din SUA şi Canada.

În 2009, Clinton a desfăşurat o ceremonie a Departamentului de Stat în care Pandith a jurat pe Coran la numirea în noua sa poziţie de reprezentat al comunităţii musulmane în cadrul Departamentului de Stat.

Tot în 2009, Pandith a ţinut un discurs la Casa Albă, în timpul ceremoniei Iftar ţinută cu ocazia numirii sale ca membră a administraţiei Clinton.

În discursul său, Pandith a făcut o referire la Abedin, explicând că a fost cea de-a 13-a cină „împărtăşită” atât de Abedin cât şi de Clinton.

Pe parcursul discursului, Pandith arată către Clinton ca fiind cea care a făcut demersurile pentru organizarea, începând din 1999, a cinei festive Iftar care celebrează sărbătoarea Eid al-Fitr sau încheierea postului Ramadan.

Clinton a corectat-o totuşi pe Pandith, spunând că obiceiul a început în 1996, în acelaşi an în care Abedin a intrat în stafful din Senat al lui Clinton.

O fotografie din biroul Departamentului de Stat o surprinde pe Abedin împreună cu Pandith şi cu încă o femeie neidentificată.

În 2013, cu două zile după atacul din Benghazi în timpul căruia a fost omorât ambasadorul SUA, Chris Steven, Medhi Alhassani a expediat un mesaj cu privire la Benghazi copiat de Casa Albă, iar Pandith s-a alăturat lui Hillary Clinton în salonul „Benjamin Franklin” al Departamentului de Stat pentru a sărbători Eid al-Fitr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor