Bărbat din Dolj s-a ales cu ordin de restricţie şi o noapte în arestul Poliţiei după ce şi-a bătut fetiţa minoră

(Facebook / PolitiaCapitalei.RO)
Andrei Popescu
13.05.2024

Un bărbat de 41 de ani din comuna Goicea, Dolj, a fost reţinut de oamenii legii după ce şi-a bătut fata în vârstă de 13 ani şi după ce a încălcat un ordin de restricţie aplicat împotriva sa. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină chiar de fratele fetei, în vârstă de doar 10 ani.

“În cursul zilei de ieri, 12 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de un minor de 10 ani, din comuna Goicea, cu privire la faptul că, tatăl său ar fi agresat-o fizic pe sora sa, în vârstă de 13 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde a fost identificat bărbatul în cauză, stabilindu-se că, în urma unei discuţii în contradictoriu cu fiica sa, acesta ar fi lovit-o cu palmă în zona capului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fără a fi însă emis ordin de protecţie provizoriu, din cauză că soţia agresorului s-a opus acestei măsuri.

Ulterior, în seara zilei de duminică bărbatul a sesizat că soţia sa ar fi părăsit domiciliul împreună cu minorul de 10 ani, însă, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că femeia se afla împreună cu copilul în podul locuinţei.

Femeia le-a spus oamenilor legii că bărbatul ar fi ameninţat-o, provocându-i o stare de temere.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi, de această dată, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului.

Agresorul nu s-a liniştit şi, în cursul nopţii de duminică spre luni, a mers la locuinţa sa, deşi avea interdicţia să se apropie la mai puţin 50 de metri de familia sa.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti în curtea gospodăriei şi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor