Udrea: Ponta a ieşit „la cumpărături” de liberali pe banii publici

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

Deputatul PMP Elena Udrea l-a acuzat joi pe premierul Victor Ponta că a ieşit la „cumpărături” de liberali dispuşi să trădeze partidul, pe care îi plăteşte din banii publici.

„Victor Ponta a ieşit la cumpărături... Pe bani publici. Cumpără liberalii care sunt gata să îl lase pe Antonescu cu tot cu decizia lui de a pleca de la guvernare în braţe. Plăteşte bine, cu posturi în administraţia publică”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Amintim că miercuri, după ce şi-a dat demisia din PNL, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că USL trebuie să continue, motiv pentru care îşi va înfiinţa un nou partid liberal, Partidul Reformator Liberal. În replică, premierul Victor Ponta a anunţat că ia în calcul să le ofere posturi în viitorul Guvern celor care ar pleca din PNL pentru a se alătura noii formaţiuni pe care o va înfiinţa Tăriceanu. O invitaţie deschisă pentru cei dispuşi să-l trădeze pe Antonescu şi decizia luată de Delegaţia Permanentă a liberalilor.

„Cu alte cuvinte, mituieşte cu banii noştri, ai tuturor, liberalii care să-i asigure o majoritate parlamentară confortabilă şi care să slăbească partidul cu care până de curând era aliat. Şi nu numai că face asta, dar o mai şi declară public cu nonşalanţa şi aroganţa omului care crede că este stăpânul preferinţelor românilor. De la Victor Ponta încoace, politica nu va mai fi la fel: tupeul lui a făcut ca anormalul în comportamentul politic să devină firesc!”, a subliniat Elena Udrea.