Deputat PMP: Tăriceanu este iepurele liberal din jobenul socialistului Ponta

Călin Popescu Tăriceanu, PNL
Călin Popescu Tăriceanu, PNL (Epoch Times România)

„Prim-ministrul României se ţine de scamatorii mărunte. După ce Crin Antonescu a trântit uşa USL, socialistul Victor Ponta a scos un alt iepure liberal din joben, pe Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat deputat PMP Florin Secară, în cadrul unui comunicat de presă remis Epoch Times.

Deputatul susţine că ex-premierul liberal aştepta oricum, într-o curbă, ieşirea din decor a celui aflat astăzi la „volanul PNL”, Crin Antonescu, adăugând că de la „sinuciderea ratată a lui Năstase, gestul lui Tăriceanu este al doilea moment de mare jenă naţională din istoria premierilor României”.

Florin Secară susţine că premierul Victor Ponta intenţionează să transforme retragerea PNL din guvern într-o mare victorie a sa şi a PSD, astfel că a pus la cale un plan.

„În acest sens, avea nevoie de un singur liberal cu notorietate care să trădeze PNL şi să lase senzaţia că liberalii continuă să fie prezenţi la guvernare. Un fost prim-ministru liberal s-a pliat imediat pe planul preşedintelui PSD. Astfel, într-o singură zi, Călin Popescu Tăriceanu l-a vizitat pe Victor Ponta la Palatul Victoria, a demisionat din PNL şi a anunţat că vrea să înfiinţeze un nou partid care să înlocuiască PNL în alianţa USL anti-Băsescu. În aceeaşi zi, liderul liberal şi-a făcut publică intenţia de a candida la preşedinţie din partea USD pentru a-l învinge pe Crin Antonescu. Între timp, preşedintele PNL nici nu a avut răgaz să se spovedească pentru a se lepăda de păcatele acumulate în USL, că a ieşit la televizor să se ruşineze de Tăriceanu. Un fost preşedinte liberal să se lase ademenit de PSD şi să îşi dorească o alianţă cu socialiştii? Doar lui Crin Antonescu i se permite aşa ceva”, a explicat acesta.

În opinia lui Florin Secară, Călin Popescu Tăriceanu este „iepurele liberal din jobenul socialistului Ponta, un iepure care are misiunea de a băga zâzanie între liberali şi de a fracţiona şi mai mult opoziţia la colosul PSD”.

„Preşedintele nu poţi să îl scoţi din pălărie, dar PSD şi-ar dori o susţinere mai largă pentru propriul candidat la preşedinţie, îi transmite în cele din urmă Ponta fostului prim-ministru liberal”, a adăugat acesta.

Deputatul PMP este de părere că ceea ce încă nu au înţeles Ponta, Antonescu şi Tăriceanu este că vor trebui să plătească pentru tot răul pe care l-au făcut prin guvernarea USL.

„Scamatorul Ponta nu a înţeles însă faptul că va plăti oricum împreună cu Crin Antonescu şi cu Călin Popescu Tăriceanu factura dezastruoasei guvernări USL. Vor plăti la comun pentru atacurile USL la adresa statului de drept, pentru sărăcirea populaţiei, pentru împovărarea micilor întreprinzători şi pentru izolarea României în UE. Moştenirea USL este un bolovan legat de picioarele pesediştilor şi liberalilor deoarece românii s-au săturat de petarde şi de iepuraşi scoşi din joben”, a subliniat Secară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne