Raport: Coreea de Nord ar putea lansa Armageddonul bacteriologic

Coreea de Nord ar deţine un arsenal masiv de arme bacteriologice care pot fi folosite direct într-un război – sau strecurate în statele inamice ale regimului comunist.
(captură.)

Conform unui nou raport, „preaiubitul conducător” de la Phenian ar avea nevoie de numai 10 zile pentru a construi un vector potrivit şi a-l folosi împotriva populaţiilor din statele adversare regimului.

Acest scenariu de coşmar a fost dezbătut într-un nou raport lansat de compania de informaţii AMPLYFI şi Universitatea Harvard. Autorii săi au căutat pe internet găsind 23 de mii de situri care conţineau referinţe la armele biologice ale Coreei de Nord.

Autorii raportului – care a făcut deja valuri în Seul, Tokio, Washington sau Londra - avertizează că este posibil ca Phenianul să nu respecte legislaţia internaţională sau convenţiile privind conflictele.

Lucrarea, intitulată „Programul de arme biologice al Coreei de Nord” arată că „Phenianul poate produce arme biologice, în special antrax”.

„Cea mai recentă afirmaţie a Ministerului Apărării din Coreea de Sud vorbea despre 13 tipuri de arme biologice cu care poate organiza o campanie în 10 zile”. “Iar antraxul şi variola sunt cel mai probabil agenţii care vor fi folosiţi”.

Cavalerii apocalipsei de care se poate folosi regimul comunist nord coreean sunt, conform lucrării - antrax, botulism, holera, febra hemoragică din Coreea, variola, febra tifoidă, febra galbenă, dezinteria, bruceloza, febra tifoidă şi unii stafilococi.

Kim Jong-Un ar putea folosi o multitudine de căi prin care să arunce asemenea agenţi în diverse părţi ale lumii, conform analiştilor, care arată că „dronele, rachetele, avioanele, sistemele de stropire şi vectorii umani sunt tot atâtea modalităţi de livrare a armelor bacteriologice”.

Autorii articolelor subliniază că soldaţii pot de asemenea, transporta armele bacteriologice în Coreea de Sud.

„Cultura nord-coreeană, care nu pune preţ pe viaţa umană ci pe obiectivele militare – poate uşor folosi vectori umani pentru a purta atacuri bacteriologice”.

“Coreea de Nord are 200.000 de trupe speciale. Chiar şi o mică parte a acestora, înarmată cu arme bacteriologice, poate fi suficientă pentru a lansa un atac devastator în Coreea de Sud”.

Raportul mai afirmă că majoritatea ţărilor din regiune nu ar pune armele bacteriologice pe agenda confruntării, însă regimul comunist de la Phenian nu joacă după vreo regulă în cazul unui război.

„Este foarte posibil ca Phenianul să nu adere la standardele internaţionale privind armele biologice, având în vedere tradiţia sa de a trata oamenii drept resurse dispensabile”.

“Mărturiile făcute de către defectorii nord-coreeni vorbesc despre folosirea subiecţilor umani în testarea de arme bacteriologice şi chimice”.

Raportul începe cu o parte introductivă în care se arată necesitatea organizării de pregătiri în vederea unui atac bacteriologic.

Autorii lucrării afirmă că „pregătirea împotriva războiului biologic este urgentă şi necesară şi este benefică şi ca apărare împotriva epidemiilor naturale care ameninţă din ce în ce mai mult secolul al 21-lea”.

“Sectoarele medicale militare şi publice ar trebui să coopereze urgent pentru a pregăti mecanisme de răspuns dual”.

“Componentele unui program de răspuns dual ar trebui să includă analize ale ameninţărilor posibile, făcute de comunitatea de informaţii şi militară, un sistem medical care să asigure detecţia şi răspunsul adecvate, o strategie de comunicaţie bine coordonată şi un răspuns disciplinat din partea unui public informat”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe