Proiecte de case moderne cu etaj

Casă cu etaj cu trei dormitoare
Casă cu etaj cu trei dormitoare (lora.ro)

În ultimii ani se observă o intensificare a construcţiilor de case cu etaj în detrimentul celorlalte tipuri de case, iar asta pentru că acestea imprimă cu aer modern şi elegant, dar şi pentru că prezintă unele avantaje în comparaţie cu casele pe un singur nivel, adică nu necesită un teren foarte mare, prin ferestele de la etaj puteţi avea o privelişte deosebită şi tot aici se poate amenaja un loc de relaxare.

Iată câteva proiecte de case moderne cu etaj.

Proiecte de case moderne cu etaj. Casă cu etaj cu trei dormitoare (foto 1)

Această casă elegantă, modernă, relativ mică, se poate integra perfect pe loturi mici de teren, atât în zona rurală cât şi în interiorul oraşului. Casa are ferestre mari şi luminoase, proiectate special pentru a aduce lumina naturală pe tot parcursul zilei.

Locuinţa are o suprafaţă construită la sol de 73 mp şi o suprafaţă totală desfăşurată de 154 mp. În ciuda aparenţelor, toate încăperile din casă sunt înalte şi spaţioase.

De menţionat că proiectul acestei case cu etaj include şi o terasă de 20 mp, numai bună pentru relaxare în week end.

Mai multe detalii despre acest proiect de casă modernă cu etaj găsiţi aici.

Proiecte de case moderne cu etaj. Casă cu etaj cu patru dormitoare (foto 2)

Un alt proiect ce ne-a atras atenţia este această casă familială cu etaj cu o arhitectură modernă.

La parter se regăsesc: zona de living, sala de mese, bucătăria şi un garaj foarte confortabil pentru două maşini. La etaj trei dormitoare, cu o baie mică şi un dormitor mare cu dressing şi o baie mare. Întregul proiect este caracterizat de o zonă mare de geamuri pentru a intra multă lumină în interior. Pentru a evita pierderea de căldură prin suprafeţe mari de sticlă, se utilizează ferestre şi uşi cu performanţe termice foarte mari. Profilurile acestor ferestre pot fi selectate în aşa fel încât în continuare să sublinieze echilibrat cu forma modernă a casei.

Mai multe detalii despre acest proiect de casă modernă cu etaj găsiţi aici.

Proiecte de case moderne cu etaj. Casă cu etaj cu terasă superioară (foto 3)

Cu o arhitectură modernă, proiectul acesta ne-a atras atenţia cu terasa superioară ce o are inclusă.

Casa are toate dotările necesare, iar mai multe detalii găsiţi aici.

Proiecte de case moderne cu etaj. Casă cu etaj pentru 2 familii (foto 4)

Dacă doriţi să locuiţi cu alţi membrii ai familiei (părinţi, copii, fraţi) acest proiect de casă cuprinde două locuinţe dispuse la parter şi la etaj, fiecare cu suprafaţa construită la sol de cca 82 mp şi suprafaţa desfăşurată de cca 168 mp, în regim de duplex.

Mai multe amănunte despre acest proiect de casă modernă cu etaj găsiţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.