Jurnalistă: Se alimentează - via "coaliţia stabilităţii" - ideea că Iohannis trebuie să fie senator "pentru că şi Iliescu, şi Băsescu au fost"

Klaus Iohannis (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
19.09.2024

Jurnalista Ioana Constantin, realizatoarea emisiunii "Politica zilei", a criticat în termeni duri planul liberalilor de a da o lege prin care să-i pună pe tavă preşedintelui Klaus Iohannis un mandat de senator, fără a fi nevoit să-şi dea demisia din funcţie.

"Se alimentează - via coaliţia stabilităţii - ideea că Iohannis trebuie să fie senator 'pentru că şi Iliescu a fost, dar şi Băsescu a fost'. Traian Băsescu n-are cum să fie amestecat în cloaca asta iubitoare de psd-ism şi (cel mai important): Traian Băsescu şi-a câştigat la vot mandatul de senator şi mandatul de europarlamentar.

Preşedintele Traian Băsescu n-a schimbat o lege special pentru el. Doar Iliescu a făcut asta, iar Iohannis îi calcă pe urme. Dar, da, coaliţia stabilităţii a făcut o lege special împotriva lui Traian Băsescu, călcând în picioare instituţia unui fost preşedinte căci atâta micime încape în unii.

Nu are nimeni ce farda aici: Parlamentul României dă o lege pentru o singură persoană. Aşa cum a mai făcut doar pentru Ion Iliescu. Democraţie falsificată! Sau poate că, ia uite, s-a ajuns la democraţia originală a lui Iliescu 20 de ani mai târziu", a transmis Ioana Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor