În Yucatan, meteoriţi ciudaţi, cu umanoizi la bord

Rămăşiţele carbonizate a ceea ce se presupune a fi “un extraterestru” au fost descoperite într-o zonă unde se crede că a lovit meteoritul care a eliminat dinozaurii, conform Daily Mirror.
Localnicii examinează rămăşiţele obiectului care a explodat deasupra Mexicului şi s-a prăbuşit în peninsula Yucatan. (Captură Video)
Andrei Popescu
10.09.2015

Rămăşiţele carbonizate a ceea ce se presupune a fi “un extraterestru” au fost descoperite într-o zonă unde se crede că a căzut meteoritul care a ucis dinozaurii, conform Daily Mirror.

“Corpul în formă umanoidă” a fost descoperit printre rămăşiţele unei mingi de foc ce a explodat deasupra Mexicului, declanşând speculaţii că ar fi fost vorba de o creatură de pe o altă planetă.

Presupusul meteorit, după ce a explodat, s-a prăbuşit pe pământ în Peninsula Yucatan.

Oficialii au declarat că, în urma testelor, s-a constatat că obiectul avea o compoziţie tipică meteoriţilor dar scepticii nu sunt convinşi de acest lucru, susţinând că obiectul părea să dispună de două picioare şi alte elemente care lăsau impresia că ar fi fost vorba oarecum de o maşinărie.

Scott C Waring, de la UFO Sightings Daily, a declarat că este suspect faptul că explozia din septembrie 2013 a fost mult mai mediatizată.

El a afirmat: “Acesta a fost un meteorit atât de puternic încât a creat o pană de curent în apropiere. Dar aş dori să spun că pare să fie vorba de o tehnologie extraterestră antică.

“Uitaţi-vă la ceea ce pare să fie scheletul unei drone extraterestre, un robot sau un costum spaţial, deoarece nici măcar trupul unui extraterestru nu ar putea rezista unei căderi din spaţiu şi să arate în continuare atât de bine.”

El a mai declarat că un fragment din acele rămăşiţe seamănă cu casca unui extraterestru sau, “chiar mai probabil” a unui robot extraterestru.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor