OZN sau satelit? O sferă roşie surprinsă de Staţia Spaţială deasupra Pământului


Camera Staţiei Spaţiale Internaţionale a surprins o sferă roşie masivă suspectă a fi de origine extraterestră.
Camera Staţiei Spaţiale Internaţionale a surprins o sferă roşie masivă suspectă a fi de origine extraterestră. (Captură Foto)

Pasionaţii de OZN-uri s-au agitat în ultimele zile în legătură cu o înregistrare video a Staţiei Spaţiale Internaţionale (SSI) în care se vede o “sferă roşie masivă” care trage cu o “rază laser.”

Înregistrarea video a avut loc în 5 decembrie. Aşa cum susţine un blog, “Nu este clar dacă obiectul (făcut de om sau de origine extraterestră) trage cu raza laser către un obiect din spaţiu sau un obiect de pe Pământ.”

Imaginile au fost capturate în jurul orei 9:20 a.m., ora Marii Britanii.

Un internaut a speculat pe YouTube că a fost o “rază laser trasă de pe Pământ.”

Nu este pentru prima dată când oamenii au susţinut că au văzut presupuse OZN-uri în materialele video al SSI.

Cu câteva zile în urmă, o pată cenuşie a fost filmată cu camera SSI deasupra Pământului.

Conform blogului UFO Sightings Daily, un utilizator pe YouTube a descoperit “un obiect care pare să aibă dimensiuni mari”, adăugând că “am impresia că este mult mai aproape decât credem noi că este. Are aceeaşi viteză cu Staţia Spaţială pentru a o urma la milimetru.”

Acea înregistrare video a fost realizată de SSI luna trecută. Mărimea şi forma obiectului cenuşiu nu au putut fi determinate.

Şi în luna octombrie, un obiect misterios a apărut în înregistrările video ale SSI în timpul plimbării spaţiale a doi astronauţi.

Potrivit publicaţiei The Mirror, “Timp de cinci secunde, o navă misterioasă – care pluteşte sau zboară – este de asemenea vizibilă în fundal, în întuneric. Nava apare în vizorul camerei între staţia spaţială şi Pământ – o zonă complet întunecată - cu doar câteva secunde mai devreme.”

La acea vreme, inginerii Reid Wiseman de la NASA şi Alexander Gerst de la Agenţia Spaţială Europeană se aflau într-o plimbare spaţială pentru o operaţiune de întreţinere.

Există speculaţii că obiectul cenuşiu putea să fi fost doar o reflexie a luminii în lentila camerei.