Presupus OZN, observat lângă vulcanul activ Popocatepetl

Un presupus OZN a fost surprins lângă vulcanul activ Popocatepetl.
Un presupus OZN a fost surprins lângă vulcanul activ Popocatepetl. (http://webcamsdemexico.net/ screenshot)

Săptămâna trecută, un alt obiect zburător neidentificat (OZN) a fost reperat în apropierea vulcanului Popocatepetl din Mexic.

Fotografiile realizate pe 12 decembrie, ulterior compilate şi încărcate pe YouTube, arată o pată circulară întunecată în apropierea muntelui. Acest OZN a fost remarcat şi de UFO Sightings Daily, un blog care supraveghează apariţiile de acest gen din întreaga lume.

„Acest OZN extraordinar a fost surprins de camera live a vulcanului Popocatepetl. Stretcap1 de pe Youtube este cel care l-a descoperit”, a notat UFO Sightings Daily.

La sfârşitul lunii noiembrie, un alt obiect zburător neidentificat a fost observat lângă vulcanul Popocatepetl, care a erupt în 2013.

„Obiectul rotund apare ca un nor şi se mişcă extrem de repede. Dimensiunea sa este aproximativ cea a unei motociclete, în comparaţie cu păsările şi clădirile. Arată ca un glob alb şi pufos”, a notat UFO Sightings Daily.

În apropierea vulcanilor din Mexic există numeroase apariţii de OZN-uri. În urmă cu o lună, un presupus OZN a fost văzut zburând într-un vulcan. Iar în iunie 2013, un alt presupus OZN a fost văzut dispărând în interiorul vulcanului Popocatepetl.

În urma acestor apariţii, unii teoreticieni conspiraţionişti au susţinut că bazele OZN-urilor sunt localizate în interiorul sau dedesubtul vulcanilor.

După acel eveniment, Huffington Post l-a intervievat pe Marc Dantonio, expert specializat în fotografie şi film de la Mutual UFO Network, care a declarat că „aceasta probabil nu este un fals. Cred, pentru moment, că această imagine surprinsă este una adevărată”.