Vânătorii de OZN-uri susţin că au surprins în imaginile NASA o altă navă extraterestră ce se alimentează de la Soare

Imagine a Soarelui, în care se poate observa o anomalie despre care ufologii susţin că ar fi un OZN (Captură)
Andrei Popescu
22.07.2015

Agenţia Spaţială americană a publicat săptămâna trecută o înregistrare video cu o masivă explozie solară, iar acum vânătorii de OZN-uri susţin că imaginile surprind un “OZN imens”, conform Daily Express.

Postate pe youtube, afirmaţiile ce susţin că imaginile surprind un OZN care se realimentează în apropierea Soarelui au fost susţinute de Scott C. Waring, editorul website-ului UFO Daily Sightings.

Streetcap1, utilizatorul care a postat înregistrarea video pe Internet, a adăugat şi următorul comentariu: “Acest obiect are o structură şi dacă NASA îl respinge ca nefiind demn de luat în seamă este o insultă pentru inteligenţa oamenilor. Dacă postează date, atunci ar trebui să se aştepte ca vânătorii de OZN-uri să găsească anomalii şi să le distribuie.”

Warring a adăugat, referindu-se la întrebările pe care le-a adresat NASA: “Ei nu au răspuns niciodată şi refuză să discute despre aceste OZN-uri gigant din apropierea soarelui nostru.

Aceste nave sunt uneori de mărimea Lunii. Aceasta pare să fie de mărimea statului [american] Idaho, şi totuşi, celor de la NASA le pasă?”a susţinut acesta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor