Un OZN surprins cu camera video în apropierea unui vulcan mexican [VIDEO]


În ultimii ani au fost zărite mai multe OZN-uri în preajma unor vulcani din Mexic. În imaginea de faţă, un alt presupus OZN a intrat în vulcanul mexican Popocatepetl în iunie 2013.

 
În ultimii ani au fost zărite mai multe OZN-uri în preajma unor vulcani din Mexic. În imaginea de faţă, un alt presupus OZN a intrat în vulcanul mexican Popocatepetl în iunie 2013.   (Captură YouTube)

Un presupus OZN a fost zărit în apropierea unui vulcan din Mexic în urmă cu câteva zile. Obiectul alb şi neclar a fost filmat şi în apropiere de vulcanul Popocatepetl din centrul Mexicului.

Materialul video a fost postat şi pe youtube.

“Sfera în sine seamănă cu un nor şi se mişcă extrem de rapid. Mărimea sa este aproximativ a unei motociclete, judecând după păsările şi clădirile din imagini. Obiectul seamănă cu o sferă albă şi pufoasă”, scrie UFO Sightings Daily.

Vulcanul Popocatepetl a erupt ultima dată în 2013.

Un alt “OZN” a fost zărit tocmai înainte ca un alt vulcan din Mexic să erupă. Obiectul a fost observat pe cameră atunci când vulcanul mexican De Fuego a erupt în 21 noiembrie. Materialul video a fost postat pe Internet la scurt timp după aceea.

Presupusul OZN este văzut zburând foarte aproape de vulcan. UFO Sightings Daily a declarat: “Trebuie să te uiţi foarte atent, altfel îl pierzi. După mărimea sa, comparată cu diametrul gurii vulcanului, putem determina că lungimea OZN-ului este de 100 şi ceva de metri”.

OZN-urile au fost zărite tot mai des în apropierea vulcanilor, în special în Mexic. Cu aproximativ o lună în urmă, un OZN în formă de ţigară a fost zărit zburând deasupra unui alt vulcan.

În iunie 2013, un alt presupus OZN a intrat în vulcanul mexican Popocatepetl. Huffington Post a publicat un interviu cu Marc Dantonio de la Mutual UFO Network (MUFON). Acesta a declarat “imaginea nu pare să fie un fals. Cred, pentru moment, că este o imagine captată, reală.”