Durerea îl chinuie pe Voiculescu. Mogulul ameninţă cu Dumnezeu. Mare profeţie pentru 2015

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu (Epoch Times România)

Dacă vă mai îndoiaţi că mâncarea de puşcărie induce delir, citiţi mai jos.

Aflat în puşcărie pentru privatizarea frauduloasă ICA, Dan Voiculescu şi-a început noul an, ca mai toţi foştii politicieni ocrotiţi de Mafia instaurată după 89 care au batjocorit ani de zile statul fără jenă, cu o postare pe blog.

Privind libertatea "prin gratii de fier", neobositul "luptător" contra lui Traian Băsescu şi a "sistemului basist" se lansează în reflecţii pline de auto-apreciere, după care începe să-şi ameninţe inamicii cu Justiţia. Până aici nimic nou. Supărarea lui Dan este adâncă precum oceanul. Atât de adâncă încât îşi permite o excursie prin profetic şi-l amestecă în mizeria vieţii sale pe Bunul Dumnezeu.

Discursul începe suav, presărat cu efuziuni, sentimentalisme şi niţică poezie, evocate de o seară la televizor petrecută împreună cu colegii. "Aseară am urmărit programele TV ale Antenei 1 şi Antenei 3, am ascultat Radio Romantic. N-am cuvinte să vă explic ce alinare, ce mândrie, ce satisfacţie am avut realizând cât de mult s-au deschis aceşti nuferi ai maturităţii mele [sublinierea noastră]. Să rezişti peste 20 de ani într-o competiţie acerbă şi, de multe ori, nedreaptă, este înălţător", scrie Dan.

Pe măsură ce îşi aminteşte ce dulce era viaţa afară, în Dan se umflă zămârca. Urmează acuze amare la adresa inamicilor săi. În prag de an Dan pare ros de pofta răzbunării, căci pe lunga listă a celor răi-răi s-a iţit mai nou fostul băiet de casă al Varanului, ministrul Agriculturii, "ală micu". Propulsat în Guvern de Voiculescu, Constantin este ţinut vinovat că n-a făcut nimic pentru ca ministerul Agriculturii pe care îl conduce să nu se constituie parte civilă în procesul ICA.

În accepţiunea poetului care a fentat justiţia ani de zile, "muşcând mâna care l-a hrănit", Constantin a refuzat să se implice în lupta pentru suspendarea din funcţie a lui Băsescu aşa cum a cerut, de după gratii, binefăcătorul său.

Asigurându-şi cititorii că "nu este deloc uşor să te lupţi de unul singur" cu Băsescu, Udrea, Macovei etc. plus instituţiile influenţate de aceştia, mogulul care a păgubit statul cu zeci de milioane de euro le profeţeşte tuturor celor care "i-au greşit" o iminentă judecată:

"Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva (procurorul care a instrumentat dosarul ICA n.r.), Camelia Bogdan (judecătorul care l-a condamnat pe Voiculescu la închisoare), Daniel Constantin vor fi judecaţi de Dumnezeu, dar şi de justiţie. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu acoliţii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decât ca justiţia să facă dreptate", susţine mogulul.

De altfel setea pentru Justiţie a lui Dan a fost evidenţiată din plin pe parcursul sinuos al dosarului domniei sale.

Dezlipirea de realitate a acestui cavaler al dreptăţii continuă, implacabil:

"Adevărul este că în orice luptă îţi asumi riscuri în numele principiilor pe care le aperi. (...) Am pierdut, temporar, libertatea de mişcare dar mi-am păstrat onoarea, demnitatea, respectul şi curajul" consideră Voiculescu.

Realitatea (din teren, nu postul), însă, îl combate viguros pe domnu' Dan. Fost colaborator al Securităţii ceauşiste, Voiculescu Dan nu s-a sfiit să-şi toarne şi propria verişoară. Ea ne mai şopteşte că Dan, "luptător anti-basist", n-ar fi apărătorul virtuţilor româneşti, ci ar fi intrat în istoria post-decembristă cu reputaţia unuia care a deturnat sute de milioane de dolari, active şi bani din conturile CRESCENT, firmă înfiinţată înainte de 89 de fosta securitate pentru derulare de operaţiuni de tot felul, majoritar exporturi de marfă produsă de sclavii înfometaţi ai Partidului.

Printr-o coincidenţă uluitoare, la scurt timp după ce banii CRESCENT s-au sublimat, acelaşi Dan a fondat, cu bani pe care nu i-a putut justifica, firmele pe care şi-a construit ulterior imperiul.

Conform unui raport realizat în anul 2000 de către procurorii DIICOT şi ofiţeri ai Serviciului de Informaţii Externe (SIE) şi publicat de flux24.ro, părintele Antenelor şi-ar fi însuşit 150-300 milioane de dolari în decembrie 1989 şi în primele luni din 1990 şi nu ar putea justifica 230 milioane de dolari, bani folosiţi în 1991 pentru crearea a trei firme, printre care Grivco şi Corporaţia pentru Cultură şi Artă INTACT S.A. cu un capital 74.500,000 dolari.

Tot din principiile sale solide pare că au germinat şi nuferii, învinuiţi de o grămadă de minunăţii - de la linşarea oponenţilor lui Voiculescu Dan şi a personalităţilor cu orientări de dreapta, fie ei politicieni, oameni de cultură, magistraţi, jurnalişti şi până la constrângerea, prin şantaj, a unor oameni de afaceri şi companii să-şi facă publicitate la Antene.

Andrei Pleşu, Andreea Pora, Laura Codruţa Kovesi, şeful ANI, Horia Alexandrescu sunt doar câţiva intraţi în maşina de tocat de reputaţii intitulată Antena 3. Adăugaţi la aceasta dosarul de şantaj deschis lui Sorin Alexandrescu pentru şantajarea administratorului RCS&RDS, dosar în care sunt implicaţi Dan Voiculescu şi fiica acestuia, Camelia Voiculescu. Adăugaţi mărturiile lui Stelian Negrea despre cum li se cerea angajaţilor Intact să strângă informaţii pasibile a fi folosite pentru şantaj şi tabloul principiilor lui Dan este (aproape) complet.

"Aşa să ne ajute Dumnezeu!"- sunt cuvintele prin care Dan îşi încheie postarea de început de an.

Cum ziceţi dumneavoastră domnu' Dan. Însă cei care încearcă să-l bage în mizeria propriilor matrapazlâcuri şi lupte pe Bunul, de obicei sfârşesc chiar mai abrupt.