Dragnea, argumentaţie halucinantă pentru dizolvarea PSD. Cere sesizarea Curţii de Justiţie a UE

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea cere ca procesul privind dizolvarea partidului pe care l-a condus până când poliţiştii au venit să-l ia cu SUV-ul la Rahova să ajungă la Curtea Europeană de Justiţie, relatează Digi24.ro.

Mai exact, Dragnea a depus la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) o cerere prin care le solicită judecătorilor să hotărască dacă este posibilă sesizarea CJUE pe tema dizolvării PSD, cerută de el.

Judecătorii au hotărât să amâne acest proces până pe 31 octombrie, după ce ieri au fost depuse mai multe documente pe care magistraţii nu au avut timp să le studieze.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea susţine în cererea sa că dacă PSD Teleorman a menţinut angajarea celor două femei, angajare care a dus la condamnarea sa, practic acest lucru înseamnă că PSD Teleorman este complice. Şi mai susţine că dacă PSD Teleorman a greşit, atunci rezultă că tot partidul a greşit.

Nu în ultimul rând, fostul lider PSD susţine că PSD Teleorman a cauzat un prejudiciu Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru că le-a ţinut pe cele două angajate în acte şi că, astfel, PSD Teleorman ar trebui dizolvat. Ori, cum PDS Teleorman a votat la Congresul la care Viorica Dăncilă a fost aleasă lider al PSD, atunci votul respectiv este sub semnul întrebării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne