Dragnea: Am văzut că cineva flutura nişte cătuşe. Îi sugerez să le pregătească pentru cel care i-a instigat

"Am văzut că cineva flutura nişte cătuşe, îi sugerez să le pregătească pentru cea sau cel care i-a instigat să vină acolo", a reacţionat preşedintele PSD Liviu Dragnea, în urma protestului din faţa Înaltei Curţi.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a reacţionat după ce mai mulţi protestatari l-au întâmpinat la Înalta Curte, unde se judeca dosarul Bombonica, punându-i în faţa ochilor o pereche de cătuşe şi urându-i să meargă la puşcărie.

"Nu vreau să fug de întrebarea asta. Eu ce am văzut, ieri, la Înalta Curte mi-a adus aminte despre ce am auzit despre metodele sovietice, în care justiţia nu trebuia să fie realizată în sala de judecată, în care în presă trebuia înainte, printr-o campanie foarte bine susţinută financiar şi construită, că cineva deja e vinovat şi că instanţele trebuie să se ia după ce se spune în aceste montaje.

Am văzut că cineva flutura nişte cătuşe. Eu îi sugerez să le pregătească pentru altcineva pentru cea sau cel care i-a instigat să vină acolo. Aşa, ca şi informaţie, domnul care era cu cătuşe a venit după, în holul de la Înalta Curte, şi mi-a arătat de ce era supărat. Primise o amendă şi mi-a zis că dacă eu o rezolv la contestaţie, la instanţă, el iese şi spune că mă susţine. Nu eram doar eu, erau mai mulţi acolo", a declarat Dragnea, citat de aktual24.ro.

Cât despre bărbaţii care l-au escortat la ieşirea de la Înalta Curte, preşedintele PSD susţine că nu i-a chemat el.

"În ce priveşte persoanele pe care le-am găsit la ieşire, nu am chemat pe nimeni, eu nu am solicitat nici SPP, eu nu am SPP de când am devenit preşedintele Camerei. Şi eu am fost surprins, şi eu îmi puneam întrebări cine e acolo, nu stiu dacă cineva a făcut-o din greşeală, intenţionat sau a fost o întâmplare. Nu mi-a plăcut dar o să mai discutăm în perioada următoare", a precizat Dragnea.

Reamintim că jurnalistul Mălin Bot susţine că a fost agresat la Înalta Curte de "interlopi" ai lui Dragnea care ar fi fost aduşi de Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD.

"Interlopii lui Dragnea efectiv m-au lovit şi m-au ţinut să nu pot să ies din Înalta Curte. Afară am fost iar lovit. Două persoane au fost reţinute de Jandarmi", a afirmat Mălin Bot.

Înalta Curte
Înalta Curte (Facebook)

De partea sa, Codrin Ştefănescu susţine că a venit la instanţa supremă însoţit de membri ai PSD şi revoluţionari, pentru că a văzut la televizor că protestatarii sunt agresivi.

"Am aflat de la televizor despre acest proces. Am aflat că în faţa ÎCCJ este o echipă a lui Mălin Bot, manifestanţi de profesie, cu portavoce şi agresivitate când este vorba de procesul lui Liviu Dragnea sau a unui pesedist. Coleg de partid fiind, cu câţiva colegi de-ai noştri din partid, am venit aici să-l susţinem pe Liviu Dragnea. Nu am chemat niciun fel de bodyguard", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne