Vlad Voiculescu vizat de o spargere. Una ciudată...

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu acuză o spargere la biroul MagiCAMP (ONG ce organizează tabăre pentru copii bolnavi de cancer), o spargere ciudată, având în vedere că hoţii nu s-au atins de banii aflaţi la vedere, ci au luat doar laptopuri.

"În noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart. Nu ştiu dacă am fost vizat eu, organizaţia sau pur şi simplu nişte obiecte.

Cei care au intrat au purtat mănuşi şi au forţat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la maşina parcată în faţa blocului", scrie, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Tehnocratul îşi exprimă speranţa că cei ce au dat spargerea au fost doar nişte hoţi şi îi roagă pe aducă înapoi laptopurile, căci pe ele este munca unor oameni care trudesc din greu pentru a uşura viaţa copiilor bolnavi.

"Dacă au fost pur şi simplu hoţi... şi dacă au vrut pur şi simplu să facă rost de bani... îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecţiuni grave şi toate celelalte proiecte MagiCAMP", concluzionează Voiculescu.