Deputat PNL: Sunt frământări în PSD pentru înlocuirea candidaturii lui Ciolacu la Cotroceni cu Grindeanu

Sorin Grindeanu (Epoch Times Romania)
Ana Ion
04.07.2024

Deputatul PNL Adrian Cozma susţine că în PSD s-ar discuta despre o posibilă înlocuire a candidaturii lui Ciolacu la preşedinţia ţării cu cea a lui Sorin Grindeanu pe motiv că premierul nu are şanse să câştige.

“Pot să îi asigur pe domnii de la PSD că anul acesta, domnul Ciolacu nu are şanse la preşedinţie, însă este foarte clar că face gălăgie cel care vrea să îl înlocuiască la candidatură la preşedinţie din partea PSD pe domnul Ciolacu, şi anume domnul Grindeanu. Să vă spun sincer, că am vorbit cu o persoană importantă din PSD care mi-a comunicat că de câteva zile se discută în anumite grupuri din PSD despre posibila candidatură a lui Grindeanu, candidatul domnului Stănescu de la Slatina. Asta se pregăteşte în PSD”, a declarat Cozma la B1TV.

Potrivit lui Adrian Cozma, în PSD sunt frământări pentru înlocuirea a candidaturii lui Ciolacu cu Sorin Grindeanu. De asemenea, liberalul l-a criticat pe ministrul Transporturilor pentru condiţiile deplorabile din Aeroportul Otopeni.

“În timp ce domnul Grindeanu s-a relaxat pe la meciuri în Germania, în timp ce românii se sufocau în Aeroportul Otopeni şi România se făcea de râs că ar avea cel mai prost aeroport este incredibil să vezi cât tupeu are să mai vorbească după ce a reuşit performanţa să nu facă nimic timp de o săptămână în care pasagerii s-au topit la peste 30 de grade în Aeroportul Otopeni. Aceasta este problemă reală de care ar trebui să se ocupe domnul Grindeanu în timp ce era la meciuri şi la terase în Germania”.

Adrian Cozma a mai precizat că inclusiv consultările au fost organizate în condiţiile în care Marcel Ciolacu “nu a mai ştiut cum să iasă din această situaţie”.

“Sunt cauzate tocmai pentru că nu a mai ştiut cum să iasă din această situaţie. Domnul Ciolacu este acum împins şi se pregăteşte înlocuirea sa. Probabil că domnul Ciolacu nu va mai candida şi domnul Grindeanu vine tare din spate, de aceea face gălăgie”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor