Cupa României. Universitatea Craiova, prima echipă calificată în semifinalele competiţiei

Gruparea din Bănie a dispus la scor minim de Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, la Buzău. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Alexandru Cîmpanu (25).
Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 1-0 (1-0), în Cupa României la fotbal. (Universitatea Craiova/facebook)
Marius Drăgoi
03.03.2021

Universitatea Craiova se află la două meciuri distanţă de trofeul Cupei României la fotbal, după ce marţi seara, a învins-o pe Chindia Târgovişte în sferturile de finală ale competiţiei.

Formaţia pregătită de Marinos Ouzounidis şi-a asigurat prezenţa în penultimul act graţie reuşitei lui Alexandru Cîmpanu (25). Oltenii şi-au luat astfel revanşa după ce în urmă cu patru zile dâmboviţenii au câştigat cu acelaşi scor în campionat.

"Am avut multe ocazii, am ratat mult. Cred că puteam închide jocul mai devreme, dar este OK. Măcar am înscris din acţiune, dar trebuie să fim mai incisivi în faţa porţii. Acum avem probleme în ultima treime, ştim asta. Bănuiesc că jucătorii au nevoie de mai multă încredere, reuşim să ne creem ocazii şi ne apropiem uşor de careul advers, dar apoi trebuie să finalizăm ocaziile", a declarat tehnicianul Universităţii, Ouzounidis, potrivit TelekomSport.

Duelul celor două formaţii nu a fost spectaculos, singurele ocazii de menţionat ar fi bara lui Chindia prin Paul Iacob (8), respectiv bara Universităţii prin Alexandru Tudorie (87).

Gruparea olteană a mai irosit o ocazie importantă prin Cîmpanu (80), care a ratat la o fază în care era singur cu portarul Dinu Moldovan.

De remarcat că Universitatea a cerut penalty în min. 19, după o intrare cu talpa a lui Iacob la Marius Constantin, arbitrul central Horia Gabriel Mladinovici nefiind însă de acord.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor