Bărbat înarmat cu o bâtă a bătut şase persoane într-un magazin

. (Screenshot)
Loredana Diacu
07.09.2024

Un bărbat de 56 de ani a intrat într-un magazin alimentar din Hunedoara, înarmat cu o bâtă de baseball, şi a agresat alţi şase bărbaţi cu pumnii şi picioarele. El a fost dezarmat de un poliţist aflat în afara programului de serviciu.

Poliţistul, aflat întâmplător la locul incidentului, a intervenit şi a reuşit să îi ia bărbatului bâta de baseball, scrie Ziare.com.

„Pe 6 septembrie 2024, în jurul orei 20:00, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la un conflict generat de consumul de alcool, într-un magazin alimentar din localitate, implicând mai multe persoane. Imediat, mai multe patrule de ordine publică au fost trimise la faţa locului, unde au identificat şapte bărbaţi, cu vârste între 34 şi 53 de ani, din Hunedoara, implicaţi în altercaţie,” a declarat IPJ Hunedoara.

Conform IPJ Hunedoara, bărbatul care a declanşat conflictul era sub influenţa alcoolului.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 56 de ani, din Hunedoara, aflat sub influenţa alcoolului şi având asupra sa o bâtă de lemn, a intrat în incinta şi pe terasa unui magazin alimentar, unde a agresat verbal şi fizic şase bărbaţi, lovindu-i cu pumnii, picioarele şi palmele.”

Persoanele agresate au refuzat îngrijirile medicale, a adăugat IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar bărbatul de 56 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

El a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând ca sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor