15 semne că ai o parteneră extraordinară

Dacă te întâlneşti cu cineva şi au început să-ţi apară gânduri mai serioase de viitor în ceea ce o priveşte, treci prin cele 15 puncte de mai jos. Dacă le îndeplineşte pe cele mai multe dintre ele sau poate chiar pe toate, ţine bine de ea pentru că s-ar putea să nu mai întâlneşti alta la fel.
cuplu
cuplu (cuplu)

1. Vă plac aceleaşi lucruri

Amândurora vă place să vă uitaţi la filme, să înotaţi şi aveţi idei similare în ceea ce priveşte lucrurile corecte cât şi cele incorecte. Asta nu înseamnă că sunteţi de acord în orice privinţă, desigur, însă în cea mai mare parte a timpului sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

2. Nu se opune muncii pe care o faci

Eşti pasionat de muncă ta sau te-ai dedicat unei cauze care-ţi ocupă o bună parte din zi, iar ea nu-ţi creează piedici sau face lucruri care să-ţi îngreuneze progresul. Fiecare dintre noi avem nevoi şi dorim să petrecem timp de calitate cu cel de lângă noi, iar ea reuşeşte să-ţi comunice acest lucru într-un mod delicat şi elegant, pentru că ştie că îţi doreşti să rămâneţi împreună, să aveţi o relaţie armonioasă şi eşti dispus să faci ce-i de făcut pentru a face acest lucru posibil.

3. Îţi spune de ce se află într-o pasă proastă

Este foarte dificil să fii mereu bine dispus. Când ceva este în neregulă, îţi spune acest lucru. Ce s-a întâmplat la muncă de a făcut-o aşa furioasă şi ce i-a dat această atitudine negativă. Asta cred că înseamnă de fapt comunicarea în cuplu.

4. Te iubeşte pentru cine eşti şi nu pentru ceea ce faci

Când ai un anumit statut social din punct de vedere profesional, există o şansă destul de bună să atragi oameni în mod natural în viaţa ta. Ideea aici este că ceea ce te leagă de partenera ta să fie lucruri care trec dincolo de material, iar un test în această direcţie este situaţia în care viaţa ta se clatină din acest punct de vedere. Ce va face ea? În ce direcţie i se modifică sentimentele faţă de tine? Devin mai puternice pentru ca voi să deveniţi mai puternici şi a trece prin greu, sau se pune pe ea pe primul loc şi dacă i se iveşte ocazia, pleacă cu totul în altă direcţie?

5. Nu încearcă să te schimbe

Ştii acel tip de femeia care încearcă să te schimbe în cine crede ea că ar trebui să fii. Nu spun nu, poate că ar fi câteva lucruri pe care ţi le-ar sugera şi care chiar te-ar ajuta în ceea ce faci, dar punctul magic aici este că nu se aşteaptă să şi faci acea schimbare şi nici nu simţi că o deranjează dacă nu schimbi niciodată ceea ce ţi-a sugerat.

6. Nu are nicio problemă cu aspectul ei fizic

Nu încearcă să-şi modeleze corpul în mod constant şi obsesiv, fiind extraordinar de atentă la dieta rigidă pe care o urmează sau la mersul la fitness. Se menţine într-un echilibru fără să se ducă în extreme, în timp ce-şi dă seama că o femeie este delicată şi decentă

7. Nu vrea să deţină controlul timpului tău liber

Nu se plânge că ai o listă lungă de lucruri pe care vrei să le faci. Îşi da seama că fiecare dintre voi are nevoie de timp pentru el, fără să se certe sau să se agaţe de tine.

8. Aveţi în comun valori fundamentale

Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba de modul în care ar trebui să te comporţi cu cei din jur, aveţi o viziune comună asupra ceea ce înseamnă educaţie şi cât de important este fiţi sinceri şi deschişi unul cu celălalt. Aveţi cam aceleaşi idei când vine vorba de bani şi modul în care ar trebui să-i cheltuiţi. Nu contează dacă eşti mai chibzuit sau dacă îţi place să cheltui, cât timp aveţi aceeaşi viziune.

Un element cheie aici: observă cu mare atenţia dacă ea şi pune în practică ceea ce spune.

9. Este deschisă cu tine

Ştii despre dificultăţile cu care s-a confruntat în copilărie şi problemele care au apărut în viaţa ei când a vorbit deschis despre asta. Ştii ce o îngrijorează şi lucrurile la care este foarte atentă. Ştii despre toate acestea pentru că ea doreşte să fie iubită nu doar pentru calităţile ei, ci să fie acceptată şi pentru lucrurile care nu sunt aşa cum şi-ar dori. (P.S. : Asta nu-ţi dă dreptul absolut niciodată să foloseşti împotriva ei ceea ce ţi-a spus).

10. Ştie să asculte

Vrea să ştie ce nu ţi-a ieşit în proiectul în care eşti implicat şi de ce te-ai certat cu şeful tău. Nu îi este teamă să ceară detalii. Pune aceste întrebări pentru a se conecta cu tine din empatie. Dacă simte că este potrivit sau dacă îi ceri, îţi va oferi un sfat.

11. Are o personalitate plăcută şi te simţi bine în preajma ei

Râdeţi împreună şi aveţi cam acelaşi simţ al umorului. Vă face plăcere să faceţi o multitudine de lucruri împreună, râdeţi la glumele pe care le face celălalt când vedeţi o animaţie comică, auziţi o melodie ciudată sau observaţi lucruri amuzante pe Facebook.

12. Îi face plăcere să-şi petreacă timpul cu prietenii sau familia ta

Nu există probleme când vine vorba de a petrece timp cu grupul ei de prieteni sau ea să petreacă timp cu grupul tău de prieteni. Reuşeşte să se integreze uşor în familia ta şi nu există chestiuni care să ţină de gelozie.

13. Se cunoaşte bine când vine vorba de modă

Nu-ţi va cere niciodată să o ajuţi să-i spui cu ce să se îmbrace sau să te întrebe ce culoare ar merge mai bine. Nu are nevoie de astfel de sfaturi de la tine pentru că are deplină încredere în gusturile ei şi ştie ce înseamnă să se îmbrace cu gust.

14. Ştie să te surprindă într-un mod plăcut

Ştie să-ţi facă o surpriză: de la un loc nou în care mergeţi în oraş, o schimbare subită de plan sau orice altceva care vă scoate din rutină. O rutină care nu se schimbă prea mult timp se transformă în plictiseală.

15. Nu te bate la cap

Când treci prin momente dificile şi îţi este greu să fii cea mai bună variantă a ta, ea te înţelege şi nu coboară cu tine în acea stare negativă. Îţi poate acorda un cadru în care nu te simţi judecat sau pus jos. Amândoi aveţi un sentiment uşor pentru că nu există cicăleli sau nu vă bateţi la cap unul pe altul. Aţi trecut peste asta şi aţi evoluat, fiind amândoi pe un drum de dezvoltare împreună ce nu conţine intenţii egoiste ascunse.

Pare că am făcut o descriere a partenerei perfecte, nu-i aşa? Sau sună prea bine pentru a fi adevărat? Dacă acesta este cazul, s-ar putea să vrei să regândeşti ceea ce-ţi doreşti de la o parteneră extraordinară, alături de care să-ţi petreci timp de calitate.

Printre surse: marcandangel.com, lifehack.org şi lifehacker.com