Ponta îl ironizează pe Klemm: "Ce frumoasă e diplomaţia, poţi să spui orice şi nu se supără nimeni"

Ceremonia de la Deveselu
Ceremonia de la Deveselu (Facebook)

Fostul premier Victor Ponta îl ironizează, printr-o postare pe Facebook, pe ambasadorul SUA la Bucureşti, care a explicat vineri că i-ar fi plăcut ca la ceremonia de inaugurare a scutului de la Deveselu (unde Ponta şi miniştrii săi nu au fost chemaţi) să fie invitaţi toţi cei care au contribuit la acest proiect însă, din păcate, numărul de locuri a fost limitat.

În replică, Ponta a postat pe Facebook o fotografie de la ceremonie în care văd multe scaune goale...

"Wow - ce frumoasă e diplomaţia, poţi să spui chiar orice şi nu se supără nimeni. E drăguţ să inviţi la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul şi NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeţi în poză, nu era niciun loc liber!

Adevărul este că nu greşeşte Domnul Ambasador Klemm - domnia sa a venit recent la Bucureşti (sau Budapesta, tot aia), era gata Scutul, practic la inaugurare ca şi Cioloş. Proşti suntem toţi cei care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită.!" scrie Ponta.

Reamintim că "uşa" de la Deveselu nu este singura care i-a fost închisă lui Ponta în nas. Fostul premier n-a fost invitat nici la ceremonia organizată de Iohannis la Cotroceni, pe motiv de dosar penal. Administraţia Prezidenţială nu a invitat la respectiva recepţie politicienii cu probleme penale cum ar fi Liviu Dragnea sau Victor Ponta. Excepţie a făcut Traian Băsescu, în calitate de fost preşedinte.

Mai merită menţionat că de la Deveselu a lipsit şi Iohannis din motive pe care preşedintele nu le-a făcut publice.